Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det får du (måske) med Jelly Bean

Det får du (måske) med Jelly Bean

Forudsigelser: Googles store event nærmer sig med hastige skridt, og internettet flyder over med rygter og forudsigelser.

Jelly Bean statue foran Google's hovedkontor
Jelly Bean statue foran Google's hovedkontor

Det forventes med næsten 100 procent sikkerhed, at Google i aften vil præsentere den kommende Android version Jelly Bean.

Efter Google har sat en statue op ad Jelly Bean foran hovedkontoret, så forventer de fleste nu det er helt sikkert vi får Jelly Bean præsenteret i dag. Allerede tilbage i februar måned til Mobile World Congress var der Jelly Bean smagsprøver på Googles stand.

Internettet flyder nu over med rygter og forudsigelser på, hvad vi kan forvente af den kommende Android software, som formentlig vil blive version 4.1.

Ny enheder

Google lancerede deres seneste smartphone, Galaxy Nexus, i samarbejde med Samsung for mindre end et år siden. Derfor skal vi nok heller ikke forvente en ny smartphone fra Google.

Men de har endnu ikke sendt en ”Google-tablet” på gaden endnu, det tætteste de næsten har været på det var med Motorola Xoom, men rygterne går på vi i dag ser deres bud på en tablet.

Ifølge rygterne vil den have en 7 tommer skærm med 1080P Full HD, en 1.3 GHz quad-core processor, 2GB RAM og WiFi.

Dermed forventes det også, at Jelly Bean vil komme ud til Galaxy Nexus-modellerne før andre enheder.

Hardware

Telefoner og tablets kommer på markedet med større og hurtigere processorer, højere opløsning og bedre grafik og endnu flere RAM end tidligere.

Derfor forventes det også, at der vil komme nogle store forbedringer i styresystemets kerne, som vil drage fordel af de højere specifikationer.

LTE i telefoner bliver mere og mere populært, og vi vil måske derfor se det vil være indbygget i telefonen, så det bare virker.

Med de større skærme og bedre opløsning, som telefoner og tablets får, vil det også være forventeligt at 1080P opløsningen bliver inkluderet i Jelly Bean.

Og mon ikke der vil blive fortalt lidt omkring Google TV, og det måske opdateres til Jelly Bean så det kan modtage Full-HD.

Applikationer

Applikationer er egentlig ikke en del af et styresystem, men ved tidligere Google I/O’s er der præsenteret applikationer, derfor forventes det også vi enten får nogen nye apps i dag eller gamle apps har fået en ”overhaling”.

Der vil formentlig fremvises applikationer, som er optimeret til Jelly Bean.

Mon ikke vi får noget Google Maps 3D at se, og måske et modsvar til Apple’s Siri.

Fintilpasning af styresystemet

Det forventes, at der vil blive nusset og pudset lidt for nogen detaljer af styresystemet, og det får lidt mere finish. Allerede ved Ice Cream Sandwich har det vist sig, at Android ikke lagger så meget som tidligere set.

En større ændring af styresystemet skal vi nok ikke forvente at se før en version 5.0.

 

Hvad tror du selv, at Google vil præsenterer i aften?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders 27-06-2012 16:29:27

"Ifølge rygterne vil den have en 7 tommer skærm med 1080P Full HD, en 1.3 GHz quad-core processor, 2GB RAM og WiFi."

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor i får jeres rygter fra, men samtlige andre gadgetsider siger at den vil få en 1280*800 skærm med 1 gigabyte ram.
I glemte også at fortælle at den vil koste 200 dollars, og den derfor selvfølgelig ikke kan have det aller nyeste specs

0 0

Om brug af cookies