Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det har Apple-stifter med i rejse-tasken

Det har Apple-stifter med i rejse-tasken

Gizmodo har spurgt Apple-stifteren Steve Wozniak hvad han pakker af gadgets i tasken, se her hvad tasken gemmer.

Gizmodo.com har taget et billede af noget af det udstyr Steve Wozniak har med på rejsen (Foto: Gizmodo.com)
Gizmodo.com har taget et billede af noget af det udstyr Steve Wozniak har med på rejsen (Foto: Gizmodo.com)

Man kender det fra sig selv, når kufferten skal pakkes hvad kan man så undvære, for ofte må man kun have 20-25 kilo med på flyveturen.

Apple-stifteren Steve Wozniak virker dog til, at have lidt flere problemer med den del, end mange af vi andre trods alt har.

Steve Wozniak har utallige telefoner, tablets og andre gadgets med rundt bare for at være på den sikre side.

Det er hjemmesiden Gizmodo, som har bedt ham vise dem, hvad han tager med i gadget-tasken når han er ude at rejse.

Han har eksempelvis altid fire iPhones med to til ham og to til konen Janet. Grunden til de har to med hver er da det er til to forskellige teleoperatører, så de altid har dækning.

Med i tasken er også to andre smartphones, en Motorola Razr og en Galaxy Nexus, hvis nu han får brug for en Android i stedet for en iPhone.

Han skal også kunne komme online overalt, derfor er der i tasken også fire mobile WiFi-hotspots, et til 3G og et til 4G og de sidste to er til backup.

Foruden ovenstående skal der også være plads til to GPS-enheder, to iPads, en Kindle, ekstra harddisk, bluetooth-højtaler fra Jambox, to iPad Nano, kikkerter, bluetooth-mus, øretelefoner, USB-nøgler, opladere, kabler og ekstra batterier, samt selvfølgelig en MacBook Pro.

I alt fortæller han Gizmodo, at der er omkring 25 kilo gadgets, hvilket er vægten man må have med sig på fly i USA. Historien fortæller ikke noget om hvad han så gør med tøj osv.


Kilde: Gizmodo.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

noer95 19-07-2012 12:59:13

Dette er hvad der er galt med verden!!! vi har mere plads, men vi kan ikke undvære ting hvorend vi går (en på TED snakkede også om dette engang)..

0 0

Om brug af cookies