Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det kan du forvente til årets Google I/O

Det kan du forvente til årets Google I/O

Google's store årlige konference er en måneds tid væk. Her er et par bud til hvad du kan forvente i 2013 fra Google.

Årets Google I/O 2013 er en måneds tid væk, men forventningerne er store til Googles årlige konference. Google I/O er ikke blot Android, men alt om deres forskellige teknologier og services.

I år forventes det blandt andet, at der til Google I/O 2013 vil være nyt omkring Google +, Chrome, HTML5 forbedringer, APIs, Google TV og selvfølgelig også Android.

Det forventes blandt andet, at der bliver fremvist en ny og større opdatering af Android styresystemet – rygterne siger Android 5.0 Key Lime Pie.

 - Rygte: Nexus 5 og Nexus 7.7 på vej til maj

Hjemmesiden Pocketnow.com er kommet med et par forudsigelser for hvad de tror man kan forvente til årets store konference.

Google Now

Til sidste års Google I/O blev vi præsenteret for Google’s svar på Siri: Google Now. Og lige siden har vi set et par opdateringer til tjenesten og Google Now har nu fået nye features og funktioner.

 - Ny Nexus 4 reklame viser Google Now

Pocketnow.com tror, at der er flere nye features til Google Now i ærmet, som vil overraske os. Ligesom vi måske også får et smug-kig på Google Now til iOS.

Android 5.0

Sidste år til Google I/O blev Android 4.1 Jelly Bean præsenteret. I år forventes det, at sløret løftes for Android 5.0 Key Lime Pie.

Der har ikke været nogen store opdateringer til Android styresystemet med Android 4.1 og Android 4.2 – så det er ifølge Pocketnow.com ved at være tiden med en større opdatering.

En ny tablet

Der har været en række rygter om en Nexus 5, men det er trods alt ikke så længe siden at Nexus 4 kom på markedet, derfor tror Pocketnow.com ikke, at der ved dette års Google I/O vil blive præsenteret en ny Nexus smartphone.

Derimod mener de, at der introduceret en ny version af Nexus 7, måske med en større skærm og mere indbygget hukommelse – og selvfølgelig Android 5.0.

Andre nyheder

Sidste år blev vi præsenteret for Nexus Q, og der kommer måske et nyt produkt i den genré og det forventes også der kommer noget mere information og nyt om Google Glass.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christoffer 31-03-2013 22:03:27

Gmail app'en version 4.3 er lige blevet udgivet, hvilket højest sandsynlig tyder på at den næste version kommer til at være 4.3 og ikke. Se mere http://www.youtube.com/watch?v=q6YkhMdPo1M

0 0
gustav reetz 27-03-2013 16:46:30

..

0 0
hellas7 26-03-2013 17:52:20

- Meget uenig. Jeg synes der er stor forskel mellem især 4.0 og 4.1.

0 0
Jacob 26-03-2013 13:06:16

Godt oversat Mobilsiden, kunne I ikke selv finde på noget siden I bliver nødt til at kopirer andres forventninger?

0 0

Om brug af cookies