Det klassiske bilkort spil er tilbage – som applikation

De klassiske bilkort fra firserne genoplives nu på din mobiltelefon i en ny applikation.

Det klassiske bilkort spil er tilbage – som applikation

En ny iPhone applikation, Autouncle Bilkort, gør det nu muligt at spille de klassiske bilkort med rigtige biler til salg. Du kan dyste mod dine venner i kategorier som ”90’er sportsvogne”, ”Familiecontainere”, ”Skrammelkasser”, ”Perlegrusoffroadere” og ”Flottenheimerslæder”.

Ligesom det var i firserne, så er det bilen med bedste årgang, kilometertal eller pris som vinder. De biler, som man spiller med er brugte biler til salg, derfor ændrer kortene sig også over tid. Ligesom man også har muligheden for, at erhverve sig en eller flere af de biler, som man spiller med.

Det er brugtbilsøgemaskinen autouncle.dk, som leverer data til spillet, der er udviklet i samarbejde med app-firmaet Ideal Development.

– ”Du lærer ret hurtigt, hvornår kilometertallet, årgangen eller prisen er god, og det er meget brugbart, når du skal se på brugte biler. Og så er det jo lidt sjovt, at hvis du forelsker dig i en bil, kan du tage ud og købe den,” forklarer Johan Frederik Schjødt, en af stifterne af brugtbilsøgemaskinen Autouncle.dk, som står bag den nye applikation.

Download applikationen gratis i Apples App Store.

Læs også:
 – Find en brugt bil med ny applikation
 – Køb din næste bil på din iPad