Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det klassiske Krydsord hitter i digitalt format

Det klassiske Krydsord hitter i digitalt format

Der var engang hvor ugeblade og aviser havde patent på krydsord, men udviklingen har gjort der skulle tænkes andre tanker.

Flere og flere mennesker holder hjernen i form med krydsord- noget som man måske tænker, hører fortiden til i denne digitaliserede verden.

Engang havde ugeblade aviser patent på krydsord, men der er nogen, som har forstået at følge den digitale udvikling og sørget for, at få formatet til at hitte på internettet.

På mobiltelefonerne har der også været mange populære applikationer, eksempelvis Wordfeud og Ruzzle, som også giver hjernegymnastik dog i en anderledes form.

Men det gammeldags krydsord, som det kendes fra ugebladene har fået nyt liv og hitter netop nu på hjemmesiden krydsord.dk. Her er der registreret en tilgang i antallet af brugere på hele 294 procent i løbet af de sidste fire måneder – og hver dag kommer omkring 60 nye brugere til. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Danske Krydsord ApS.

-”Stigningen i interessen for krydsord hænger ganske givet sammen med, at rigtig mange har opdaget glæden ved at lege med ord og blive testet på sin viden i spil som Wordfeud og Quizbattle. Det har fået rigtig mange yngre mennesker til at interessere sig for den klassiske ordleg, som krydsord jo er. Og det er noget vi tager med i vores overvejelser, når vi laver krydsord. Vi forsøger i såvel indhold som udseende at give krydsord i et mere moderne tilsnit. For eksempel gør vi vores bedste for at holde os til ord, der optræder i moderne sprogbrug,” fortæller Hanne Marie Reffelt, professionel krydsordskonstruktør og stifter af krydsord.dk.

Søger du i de forskellige applikationsbutikker til de forskellige platforme i smartphone verdenen er der også et kæmpe udvalg i krydsordsapplikationer, samt ordbøger der kan hjælpe dig med at løse kryds og tværs.


Læs også:
 - Så mange millioner har 29-årig tjent på Wordfeud

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies