Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det køber vi med mobilen

Det køber vi med mobilen

Billetter og musik er blandt de mest populære ting at købe med mobilen. Se top ti her.

Webbureauet Dwarf har i samarbejde med Userneeds spurgt danskerne, hvad de køber fra deres mobil - og svaret ligner meget dét, der generelt bliver købt via nethandel fra computeren.

Danskerne køber nemlig billetter, musik, spil, film, mad og bøger med mobilen, men vil gerne købe meget mere. Det er dog langt fra alle webshops og forretninger, der er hoppet med på mobilbølgen, derfor er det et område, der vil være i massiv udvikling de kommende år.

-”I takt med, at der kommer ordentligt optimerede mobilshops, vil vi se et indkøbsmønster, som vi i dag ser inden for e-handel. Men jeg tror også, vi kommer til at se en mængde helt nye måder at sælge på, som vil få flere varer i spil,” siger Peter Grønne, partner i webbureauet Dwarf.

Selv fødevarer kan være noget af det, vi i fremtiden køber fra mobilen.

-”Når der kommer et større udbud af dagligvarerhandlere på nettet med en mobiløsning i form af nemme, individuelle indkøbslister til kunderne, der er lige til at bestille efter – så bliver det let at købe fødevarer på vej til eller fra jobbet i toget, og få dem leveret ved døren om aftenen,” siger Annette Falberg, direktør for FDIH.

Føtex, Fakta og Brugsen er i følge undersøgelsen blandt de butikker, danskerne gerne vil shoppe i fra mobilen - men ingen af dem har i dag en mobil platform, der gør det muligt.

De ti mest populære produktgrupper fra mobilen:

  1. Tog og busbilletter
  2. Elektronisk indhold (musik, computerspil, film og lydbøger)
  3. Billetter til biograf, teater, koncerter mv.
  4. Restaurantbooking og catering
  5. Takeaway
  6. Flybilletter, færgebilletter, billeje mv.
  7. Trykte bøger, DVD'er og CD'er
  8. Finansielle services
  9. Tøj
  10. Abonnementer på aviser og magasiner

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies