Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det måske første billede af OnePlus 7 dukker op

Det måske første billede af OnePlus 7 dukker op

Et billede, som angiveligt viser den næste OnePlus 7 ved siden af OnePlus 6T afslører, at det næste flagskib får et skub op-design ligesom Oppo Find X.

Foto: Twitter.com (@xiaovai77)

Et billede er hen over weekenden dukket op på Twitter. Det viser et billede taget af hvad der ser ud til at være OnePlus 6T til højre og den kommende OnePlus 7 til venstre. I tweetet står ”OnePlus 7?”, og selv den kinesiske Twitter-bruger lader til at være noget usikker på, om det rent faktisk er OnePlus 7.

Læs også: Lækket billede viser mulig prototype af nyt OnePlus-flagskib

På billedet har OnePlus 7 nemlig et markant anderledes design end forgængeren. Der er tale om et såkaldt skub op-design, hvor telefonens bagside kan skubbes en centimeter op, hvilket synliggør et frontkamera, der gemmer sig bag skærmen. Dermed er der ikke behov for nogle kameraer og sensorer ovenover skærmen, hvilket giver en front med nærmest 100 procent skærm.

At dømme ud fra de to telefoner side om side ser det også ud til, at OnePlus 7 har en lidt større skærm. Hvor stor er svært er sige præcist, da der kun ses et udsnit af telefonerne, men en hurtig udregning indikerer en skærm på omkring 6,6 tommer. Til sammenligning måler skærmen i OnePlus 6T 6,41 tommer.

Det er værd at bemærke, at begge på telefonerne er pakket ind i tykke plastikcovers, som har til hensigt at skjule telefonernes design. Her kan man se på telefonen til venstre, at der er gjort plads til, at dele af telefonen kan skubbes op. Disse covers kan også få det til at se ud som om, at der nærmest ingen kanter er rundt om skærmen, men det er der skam.

Læs også: OnePlus 6T McLaren Edition med kulfiber karosseri lanceret

At dømme ud fra softwaren, heriblandt ikonerne på statuslinjen og den lille dato-widget på hjemmeskærmen, kunne det godt se ud til at være et ægte eksemplar af en kommende OnePlus-smartphone. Derudover er det heller ikke helt utænkeligt med et skub op-design, da OnePlus og Oppo er ejet af samme firma, BBK Electronics. Det er før set, hvordan OnePlus, Oppo og vivo deler samme design.

Omvendt kan det heller ikke udelukkes, at der er tale om et photoshoppet billede, da det er første billede, der peger på et skub op-design på den næste OnePlus-mobil. Vi bliver forhåbentlig noget klogere på billedets ægthed, efterhånden som vi nærmer os lanceringen af den næste OnePlus-mobil.

Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Netop Photoshop har Twitter-brugeren Benjamin Geskin haft gang i, efter han selv så det lækkede billede. I et tweet har han forsøgt at give sit bud på, hvordan en OnePlus 7 med et skub op-design kan komme til at se ud.

Hvad siger du? Er et skub op-design i den næste OnePlus 7, ligesom i Oppo Find X, noget for dig? Fortæl meget gerne i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies