Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dk

Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dk

Nu er det snart jul - her er Mobilsiden.dks julegaveønsker.

Her på Mobilsiden.dk glæder vi også helt vildt til juleaften.

Den mobile julemand plejer at være gavmild, så derfor har vi sammensat en lille liste med, hvad vi på redaktionen ønsker os i julegave.

Så håber vi bare, at julemanden kommer med nogle gaver, for vi har været så søde i år - synes vi selv. ;-)

Chefredaktør John G

Når Nokias klassiske "Nokia tune", som enten opkaldstone eller SMS klinger i lommen, bringer det et smil frem.

Nokia er i vores hjerter - om ikke andet for nostalgiens skyld.

Men Nokia er i 2012 ikke kun for os, der engang havde en Nokia 3310. 

Under mit juletræ skal ligge en rød Nokia Lumia 800. Der skal også være en til alle Nokia-fans, der er træt af at høre om iPhone.

Journalist Lene Birkeslund

Jeg ønsker mig en telefon, som bliver en kombination af alt det bedste fra Android, iPhone og Windows Phone.

Den skal have det bedste fra hvert styresystem, samt designmæssigt være en sammensmeltning af det bedste fra de forskellige producenter.

Hardware-mæssigt skal den have det bedste kamera på markedet, største udvalg af applikationer og bedste batteritid.

Jeg ved, det er et ønske, der aldrig vil gå i opfyldelse, men derfor har man jo lov at håbe.

Freelancejournalist Martin Petersen

Jeg ønsker mig, at 2012 bliver året, hvor Windows Phone kommer med en telefon, som kan slå alt andet, som hidtil er set på hardwaredelen.

Producenten af denne smartphone er i første omgang ikke relevant, men det skal have NFC fra starten (ikke først med en senere opdatering).

Jeg tror nemlig på, at år 2012 bliver året, hvor Windows Phone for alvor får sit gennembrud, samt at NFC teknologien bliver meget mere tilgængelig, ikke mindst i Danmark.

Freelancejournalist Søren Melgaard

Jeg ønsker mig en verden, hvor teknologien kan udvikles frit, 
uden begrænsninger og skræk for andre producenters advokater, der står klar i kulissen, til at slå en oven i hovedet med et sagsanlæg for brud på patentrettigheder. Mit ønske er, at udviklingen kan flyde mere frit.

Til mig selv ønsker jeg en iPhone, der kan køre Windows Phone med Nokias brugervenlighed. Men størst af alt, så ønsker jeg mig, at Diesel begynder, at lave cowboybukser med STORE lommer, så der er plads til de fysisk større og større smartphones.

Freelancejournalist Nicki Reinhardt

Mit juleønske er mere og bedre cloud-integrering.

Der dukker stadig flere og flere cloud-tjenester op, men der synes altid at være en eller anden form for begrænsning, som gør, at man ikke kan synkronisere samt up- og downloade ALT på tværs af alle platforme og produkter. Uanset om man sværger til et bestemt mærke eller flere forskellige producenter i sin tablet-, mobil- og computer-samling.

Dropbox, Picasa, iCloud, SkyDrive er blot nogle af eksemplerne på de gode tanker, som gør vores hverdag lettere og samtidig markerer fremtiden for den digitale verden.

Tilbage er kun et ønske om, at man kunne få det bedste af det hele i én løsning, der fungerer både nemt og hurtigt på samtlige enheder uden begrænsninger. Én service, én applikation, én løsning.

Freelancejournalist Johnny K. Olesen

Jeg ønsker mig en stor og længe ventet julegave. Jeg ønsker mig at få et telefonopkald fra en af webnørderne hos Danmarks Radio, der med fryd i stemmen kan fortælle mig, at den længe ventede, utallige gange forsinkede, famøse og tit omtalte “nu er den næsten klar”  web-TV løsning til mobiltelefoner og tablets ENDELIG langt om længe er klar.

Men realistisk set, så får jeg nok ikke den gave, da DRs web-TV projekt konkurrerer med DSBs IC4 tog om længste forsinkelse.

Så da jeg nok ikke får det ønske opfyldt, så ønsker jeg mig en Nokia Lumia 710, fordi jeg synes, Windows Phone 7.5 ser meget spændende ud.

Hele redaktionen på Mobilsiden.dk vil ønske vores kære læsere en glædelig jul og et godt nytår.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 28-12-2011 12:00:04

Det ønsker jeg mig, især af Søren Meldgaard, der op til flere gange er kommet med udsagn og konklusioner der er i direkte modstrid med de kilder der henvises til.
Og egne ord, ikke bare elendigt oversatte eller direkte kopierede tekster.

Et hint - journalistik handler om at analysere FLERE kilder! Ikke bare copy/paste telegrambeauruerne, eller skimme en artikel på et udenlandsk site.

0 0
Tommy 24-12-2011 01:41:58

som WP fylder meget under det virtuelle træ. Ikke at det er så underligt, da vi i forvejen kender android og ios, men wp får lidt hug for manglende apps og pt har terminalerne heller ikke power til at køre de kraftige spil som konkurrenterne kan.

0 0
Kim 23-12-2011 14:09:26

Well... umiddelbart er du jo så nok nødt til at vente på den senere opdatering af WP, da både NFC og hardware (jeg går ud fra du bla mener dual-core) begge dele er afhængige af et opdateret WP OS ;)

0 0

Om brug af cookies