Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dk - 2012

Det ønsker vi os i julegave på Mobilsiden.dk - 2012

Nu er det snart jul - her er Mobilsiden.dks julegaveønsker.

Her på Mobilsiden.dk glæder vi også helt vildt til juleaften, og det er svært at vente.

Den mobile julemand plejer nogle gange at være gavmild, så derfor har vi på Mobilsiden.dk sammensat en lille liste over, hvad vi på redaktionen ønsker os i julegave.

Så håber vi bare, at julemanden kommer med nogle store gaver, for vi har været så søde i år - synes vi selv. ;-)

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR FRA MOBILSIDEN.DK TIL ALLE VORES TROFASTE LÆSERE!

Chefredaktør John G. Pedersen

Sidste år ønskede jeg mig en Lumia 800, fordi den repræsenterede noget nyt samt genkendeligt på én gang. I år har mit ønske ikke rykket sig særligt langt. Det bliver en Nokia Lumia 920.

Telefonen har nyskabende ting som optisk stabiliseret kamera, trådløst opladning og 4G. Ingen anden telefon har i 2012 givet os så mange nye ting på én gang.

Windows Phone har stadig udfordringer, men jeg lever gerne med dem, når jeg har et produkt, der på flere måder er foran konkurrenterne.

Journalist Lene Birkeslund

Jeg ønsker mig, at Nokia i 2013 får endnu mere fat i forbrugerne. 2012 har vist en række interessante produkter fra Nokia, men jeg forventer mig meget mere af dem i 2013. Nokia har jo en speciel plads i hjertet.

Derudover ønsker jeg også, at hele Windows Phone platformen får en succes, som øger konkurrencen og gør der kræves lidt mere nytænkning og kvalitet fra Android og iOS.

Jeg håber også 2013 vil bringe mere lys over hvad der sker med den danske mobilproducent Lumigon – efter mange års håb og drømme om, at en dansk mobilproducent skulle være med i konkurrencen om mobil-brugerne, så er tålmodigheden ved at være opbrugt.

God jul og godt nytår til jer alle derude.

Journalist Jacob Smidt

I 2013 håber jeg at se Windows Phone komme mere ind på markedet og konkurrere endnu mere med Android og iOS. Jeg tror dog på, at Android fortsætter sin dominans på verdensplan.

Mest af alt ønsker jeg, at Google kan få bedre styr på Android platformen ved at mindske forskellen i udbredelsen af Android-versionerne, samt et mere effektivt opdateringssystem af ikke Nexus enheder.

Nu vi er ved Google og Android, ønsker jeg også at Google Play bliver optimeret og forbedret for tablet brugerne, så det er lettere at finde tablet-optimerede apps.

Under mit juletræ i år ligger der allerede en Google Nexus 4 by LG, men en Nexus 10 by Samsung oveni ville ikke gøre noget.

Freelance journalist Johnny K. Olesen

Sidste år ønskede jeg mig et telefonopkald fra en af webnørderne hos Danmarks Radio, der med fryd i stemmen kunne fortælle mig, at den længe ventede, utallige gange forsinkede, famøse og tit omtalte “nu er den næsten klar” web-TV løsning til mobiltelefoner og tablets ENDELIG langt om længe var klar.

Det ønske fik jeg næsten opfyldt i 2012 - selvom jeg aldrig fik et opkald fra DRs webnørder.

DR lancerede løsningen DR NU på smartphones, og mit største ønske i år vil være, at løsningen også kommer til at virke på enheder med Windows Phone 7.5.

Men hvis jeg ikke får det ønske opfyldt, så kan jeg også nøjes med en Apple iPad mini med 4G LTE - den kan nemlig godt streame DR NU.

Freelance journalist Andreas Birkjær

For mange år siden blødte mit hjerte for Windows Mobile, Microsoft sov desværre i timen.

Nu er der håb forude, håb for diversitetens styrke og jeg glæder mig!

I det henseende byder jeg, som mine medskribenter, Windows Phone velkommen med åbne arme og ønsker dem al det bedste.

Jeg er egentlig ganske tilfreds med min efterhånden noget moddede HTC One X. Men der må da alligevel godt ligge en Nokia Lumia 920 under træet.

Jeg syntes dog vi skal ud over fanboy-mentalitet og fokusere på teknologi og services - uafhængig af om styresystemet er BlackBerry 10, iOS, Android eller Windows Phone.

I den forbindelse ser jeg meget gerne at 2013 bliver året hvor fleksible skærme vinder indpas i slutprodukter - der er lagt i ovnen til nogle fantastiske muligheder.

Og lad os nu for pokker få mere gang i mobilbetaling. Det har i det foregående år vist sig ovenud svært for NFC at etablere sig internationalt, men jeg sidder alligevel tilbage og håber på at jeg i 2013 kan betale for mine indkøb uden at skulle hive dankortet frem.

Freelancer Søren Melgaard

Sidste år ønskede jeg mig en iPhone med Windows Phone styresystem og Nokias brugervenlighed.

Langt hen ad vejen kan man godt sige, at jeg har fået noget af mit ønske opfyldt.

Jeg synes dog, at Apples design af iPhone har stået i stampe og ikke udviklet sig synderligt. Derfor vil jeg i år være godt tilfreds med en anden telefon, der f.eks. kunne være en af Nokias nye Lumia-enheder.

I lang tid har jeg overvejet at anskaffe mig en tablet, men har ikke rigtig følt at en iPad ville være det rigtige. Mange Android-tablets har været gennem mine hænder, men ingen af dem har rigtig fanget min interesse.

Det er derfor med stor spænding, at jeg ser frem til at afprøve Microsofts Surface-tablet, som jeg håber vil forene smartphone, PC og tablet på den måde jeg gerne vil have det.

Mange vil sikkert påstå, at "det har Apple gjort i mange år", hvilket jeg må give dem ret i, men samtidig tilføje, at jeg af mange årsager stadig har brug for min Windows-PC, hvorfor jeg ikke har set det som en mulighed at udskifte hele maskinparken.

På det mere frie niveau ønsker jeg mig en "BOX" der forener alle enheder i hjemmet: Tablet, PC, smartphone, TV, vaskemaskine, ovn, køleskab, alarm m.fl.

Jeg vil gerne kunne forvarme min ovn, mens jeg kører hjem fra arbejde, samtidig sørger jeg for at vasketøjet er færdigt, når jeg kommer ind ad døren. Jeg vil gerne kunne se TV og lytte til musik i alle rum, mens jeg styrer det fra både min smartphone, tablet og PC - alt sammen samlet i en box.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies