Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver andre medier i dag om mobil og tech

Det skriver andre medier i dag om mobil og tech

OVERBLIK: Måske Jelly Bean til HTC One S, ny Twitter til Nokia-mobiler og en opdatering til Nexus 7. Velkommen til torsdagens mobil- og techoverblik.

Hver dag florerer bunkevis af nyheder, spekulationer og rygter om udviklingen på tech, mobil og smartphones, og det kan være yderst vanskeligt at bevare overblikket.

Herunder finder du en række små nyheder fra andre medier, som giver en hurtig status på udviklingen netop nu, for dig der har travlt.

Ved hver historie er der link til den originale kilde som du kan følge, hvis du vil læse flere detaljer om emnet.

HTC planlægger måske en unik tablet

HTC Flyer, HTC’s Android tablet, har været en yderst begrænset succes. Men det afholder ikke producenten fra at prøve igen.

PCadvisor skriver, at HTC er på vej med endnu en tablet, der skulle ramme det britiske marked. En talsperson har HTC har sagt, at der vil blive tale om en tablet, med unikke ”sellingpoints”.

Der er ingen specifikationer ude, men det forventes at enheden kører Android 4.1 Jelly Bean.

Lille OTA-opdatering til Nexus 7

Googles tablet der er produceret af Asus, Nexus 7, er allerede blevet opdateret.

Flere medier, blandt andet Intomobile, rapporterer, at en bug-fix update med versionsnummeret JRO03D i øjeblikket rulles ud.

Efter installationen er der umiddelbart ingen synlige ændringer på Nexus 7.

Måske Android 4.1 Jelly Bean på HTC One S

I Australien forventer mobiloperatøren Telstra, at der kommer Android 4.1 Jelly Bean ud til HTC One XL (LTE-version af HTC One X) og HTC One S.

Selvom HTC i Danmark ikke vil sige noget som helst om planerne for Jelly Bean, vil Telstra altså gerne offentliggøre hvad de ved.

Telstra skriver ingen releasedato for opdateringen på websiten, men blot at HTC klargør opdatering af enhederne.

Windows 8 kommer den 26. oktober

Godt tre år efter releasen af Windows 7, fredag den 26. oktober 2012, er Microsofts seneste styresystem Windows 8 klar til forbrugerne.

Oplysningerne kommer fra Windowsteamblog.com.

Windows 8 er ventet med stor spænding da systemet tilbyder en tættere integration mellem Windows Phone-smartphones og tablets som Microsoft Surface.

Ny Twitter-app til low-spec Nokia mobiler

Selvom både Symbian og Nokias egen Series 40-platform ikke længere får den store opmærksomhed, er der alligevel smånyheder at berette om.

Nokia har udsendt en ny Twitter applikation for mobiler med styresystemet Series 40. De nye Nokia Asha-enheder kører eksempelvis på dette system.

Twitter for Nokia kan hentes gratis via Nokia Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies