Det skriver medierne om HTC One

Det ser ud til, at den nye topmodel fra HTC lever op til forventningerne. Flere kalder den for HTC’s bedste smartphone.

Det skriver medierne om HTC One

HTC valgte, at præsenterer deres nyeste topmodel HTC One i ugen inden verdens største mobilmesse, Mobile World Congress.

 – Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Hensigten var helt sikkert, at den skulle have den fulde opmærksomhed og ikke dele med de øvrige producenter under Mobile World Congress – og det må man sige den har fået.

Under årets mobilmesse høstede HTC også en række priser blandt andet ”Best Smartphone” og ”Best in Show”.

 – Mobile Global Awards-vinderen over dem alle er HTC One

De første anmeldelser er også så småt ved at være klar – nu hvor telefonen er i handlen på de første markeder. Salgsstarten i Danmark er desværre udskudt til midten af april måned, for den hvide model og juni måned for den sorte. Men Mobilsiden.dk har også allerede dannet sig de første indtryk af produktet.

 – Web-tv: HTC One – testen er i gang se de første indtryk

  – ”Hele vejen igennem taler vi om en optimeret smartphone. Der kun kan få en til at tænke, hvis konkurrenterne på det her marked de skal gøre noget i det næste års tid, vel at mærke sælge telefoner, så er det her måske på Android blevet den nye standard for hvordan man skal gribe tingene an,” lyder det blandt andet fra chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen.

Det er dog langt fra kun Mobilsiden.dk, som er imponeret over den nye topmodel fra HTC. Flere udenlandske medier jubler også over mobilen.

 – ”Det er den bedste HTC mobil nogen siden, uden tvivl. Men vi vil faktisk gå længere end det: Det er den bedste smartphone på markedet. Punktum!” sådan lyder det i anmeldelsen fra Tech Radar.

  – “Enestående. HTC One gør det så godt, at det umiddelbart er den bedste Android-telefon, vi kan huske,” skriver Vincent Nguyen fra SlashGear blandt andet.

En række andre internationale technologier skriver nogenlunde det samme, som Tech Radar og SlashGear. Forventningerne til HTC One er store. De danske mobil-kunder virker også positive overfor den nye HTC-topmodel.

Du kan finde dagsaktuelle priser på HTC One på Mobilpriser.dk.

Læs også:
 – Kommentar: HTC One – den eneste og den sidste

Fortællingen fortsætter

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 14/3/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med en nyhedsartikel med fokus på Analytiker: Galaxy S IV må ikke skuffe – Følg den videre udvikling her. Læs også seneste nyt om emnet her.