Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - fredag

Det skriver medierne om mobil i dag - fredag

OVERBLIK: Se fiktive screenshots fra den næste iPhone, der i øvrigt måske ikke får et større batteri. Her er fredagens overblik.

Mobilselskaberne har travlt med at sælge dyre smartphones på afdragsordninger, og det giver nu grønne tal i regnskaberne, skrev vi torsdag – og TDC meddelte, at de vil stoppe med store prisfald på mobilregningen.

Det kom også frem, at Boxer alligevel ikke skal udbrede mobil-TV via DVB-H, hvilket reelt betyder aflivningen af TV på mobilen i broadcastform. Brugerne må fremover satse på streamning tjenester.

Boxer vil fremover bruge den plads der var afsat til mobil-TV, til flere HD-kanaler. TV-ejerne må således se sig om efter et nyt TV, eller set top boks, for at være med.

I iPhone-universet udråbte en analytiker en endnu ukendt iPhone, til en salgssucces, hvilket må sige at være en spådom af de helt store. Fredagen er i gang. Dagens overblik herunder.

Se iOS 6 på en større skærm

Der har været en masse rygter om, at en kommende iPhone – ofte omtalt som ”iPhone 5”, vil få større skærm end de foregående modeller.

Nu er Apples udviklingsværktøj blevet modificeret til at understøtte en opløsning på 640 x 1136 pixels, og 9to5mac har lagt nogle screenshots ud der viser, at ikoner og skærmbilleder fint skalerer sig til den nye opløsning.

Se screenshots her

Batteri i ny iPhone kun lidt større

Dem der drømmer om et kæmpe batteri i en ny iPhone, må ifølge Macrumors finde noget andet at drømme om.

Ifølge en angiveligt lækket reservedel til en ”iPhone 5” er batteriet kun 1.440 mAh stort, hvilket ikke bringer kapaciteten væsentligt op fra iPhone 4S, hvor batteriet er på 1.430 mAh.

Windows Phone overhaler Symbian i Finland

Nokias Symbian platform har det svært. Helt som forventet falder dens markedsandel.

I Finland, Nokias gamle hjemland, har brugen af internet via Windows Phone-systemet nu overhalet Symbian.

Tal fra Statcounter viser en andel til Windows Phone på 13,7 procent, mens Symbian må nødes med 12,35 procent, skriver Wmpoweruser.

Microsoft omdøber brugerfladen i Windows 8

Brugerfladen i Windows 8 og Windows Phone 8 har hidtil været omtalt som ”Metro interface”.

Men flere medier skriver nu, at Metro-navnet er blevet udfaset, og Microsoft nu omtaler interfacet som ”Windows 8 user interface”. Og Metro design bliver til ”Windows 8 design”.

Det skriver blandt andet ZDnet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies