Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - onsdag

Det skriver medierne om mobil i dag - onsdag

OVERBLIK: Spotify har netop sendt opdatering til applikationen ud og runder en milepæl og Samsungchef er træt af alle patentsagerne.

Tirsdagen bød på en række nyheder, nogen mere overraskende end andre. Det kom frem, at Android taber markedsandele i USA. Ifølge en ny måling, så er Apple gået frem og Android tilbage, dog har Android stadigvæk flest markedsandele.

Den danske mobilproducent Lumigon nærmer sig også lanceringen, og er nu tættere på end nogensinde før at sende en smartphone på markedet. Firmaet opfordrer folk til, at melde sig og være heldige at få lov at teste telefonen T2.

Og så kører rygterne på sit højeste omkring den kommende iPhone, og de seneste rygter går på at den vil blive præsenteret for offentligheden onsdag den 12. september. Der er dog ingen officielle udmeldinger fra Apple, derfor er der indtil videre kun tale om rygter.

Retssagen mellem Apple og Samsung, som netop startede denne uge byder på en række nye afsløringer. Seneste nyt skulle være, at Samsung arbejder på en stor tablet med retina skærm, samt andre nye produkter der skulle inkludere nye Windows Phones.

Nu er onsdagen godt i gang – og der venter en række interessante nyheder i dag. Måneden er netop også startet, så dagen i dag byder på en oversigt over ”månedens mobiler”.

Spotify har nået milepæl

Musik streamingtjenesten Spotify har netop nået en stor milepæl, de har nemlig nået 15 millioner aktive brugere og 4 millioner betalende brugere.

De flotte tal fremlægges sammen med, at der er kommet en ny opdatering til Android applikationen, som giver den en radio-funktion.

Samme funktion kom i juni måned til iOS-enheder, hvilket du kan læse nærmere om her.

For få bruger Facebook

Det sociale netværk Facebook blev kom på børsen i maj måned, og siden da har det ikke været helt uden problemer for det ellers populære netværk. Den hypede Facebook-aktie falder og falder, og i går tirsdag faldt den for tredje dag i træk efter offentliggørelsen af det seneste regnskab. Det skriver dr.dk.

I går var Facebooks aktier i et minus på 5,8 procent for dagen, hvilket kommer efter Facebook offentliggjorde nøgletal hvor analytikere hæfter sig ved, at antallet af daglige brugere ”kun” er steget til 552 millioner. Det er flere end tidligere, men stigningen sker langsommere end før.

Da Facebook blev børsnoteret var der tale om den største børsintroduktion nogensinde for en amerikansk teknologivirksomhed.

Google+ oplever markant stigning - Facebook falder

Samsungchef: Træt af alle patentsagerne

Samsungs amerikanske produktchef for mobilmarkedet, Kevin Packingham, er træt af kampene mellem producenterne.

Han fortæller i et interview med wired.com, at han håber industrien en dag vil stå sammen.

Kevin Packingham er træt af, at de skal forsvare sig selv, få beskyttede rettigheder og patenter over alverdens ting.

Du kan læse hele interviewet på wired.com.

VISA lukker i dag betaling via smartphonen

Det har i omkring fire måneder været muligt, at betale med VISA-dankort på smartphonen, hvis telefonen har haft forbindelse til internettet. Men den mulighed slutter i dag, onsdag den 1. august.

VISA dropper iZettle

Grunden til VISA dropper iZettle er, at de ikke lever op til VISA’s sikkerhedskrav. Dermed kan du nu ikke længere bruge VISA-dankort og Dankort i iZettle-løsningen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies