Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - tirsdag

Det skriver medierne om mobil i dag - tirsdag

OVERBLIK: Nyt stik gør iPhone-tilbehør ubrugeligt, Nokia har det stadig svært - og så bruger flere danskere Telenor. Samsung har udsendt en promovideo, der ikke længere kan ses. Her er tirsdagens overblik.

Danmark er i verdenseliten når det kommer til trådløst og mobilt internet, skrev vi mandag, der også blev en dag med mange opdateringer.

Lysstyrke-opdateringen af Galaxy S III nåede bredt ud i Danmark, HTC offentliggjorde, at ejere af Desire HD ikke får Jelly Bean, og så gik der rygter om Android 4.1 til Galaxy S II og S III allerede i august måned.

På den mere kuriøse front konstaterede vi, at Kong Carl Gustaf i Sverige, har præsenteret en iPhone-app, til trods for, han ikke selv har en sådan smartphone.

Og nu til tirsdagens morgenoverblik.

Apple ændrer bundstik i iPhone og gør tilbehør ubrugeligt

En eventuelt kommende ny iPhone vil have et andet bundstik, end det vi tidligere har set på iPhone og iPad.

Ifølge Reuters bliver 30-pin porten til en 19-pin-connector, hvilket giver plads til headset-stik i bunden, ved siden af.

Med et trylleslag vil alt det nuværende tilbehørsudstyr til iPhone blive ubrugeligt.

Apple har dog hverken bekræftet eksistensen af en ny iPhone eller ændringer i stikforbindelserne.

Negative udsigter for Nokia

Kreditværdigheden hos Nokia er i bund, skriver Ritzau Finans.

Moodys, der vurderer kreditværdighed, har sænket sin rating af Nokia to trin. Dermed går mobilproducenten fra ”Ba1” til ”Ba3”.

De negative udsigter kommer efter et forår med faldende aktiekurser, stort driftsunderskud i det nyeste regnskab, og relativt dårligt salg af Lumia-telefonerne.

Samsung har udsendt promovideo for Galaxy Note 10.1

Tablet-enheden Samsung Galaxy Note 10.1 med stylus er endnu ikke i salg, men det forhindrer ikke Samsung i at tease for produktet.

I et 30 sekunders langt spot på YouTube, fremvises produktet. Efterfølgende er videoen dog ikke længere tilgængelig, skriver The Verge.

Tilbage i februar fik Mobilsiden.dk ved Mobile World Congress i Barcelona et førstehåndsindtryk af Note 10.1 som du kan se her.

Flere kunder til Telenor

Telenor har fået 34.000 nye kunder i årets andet kvartal, skriver teleselskabet i en pressemeddelelse.

I alt har selskabet 2.020.000 kunder.

Adm. direktør for Telenor Danmark, Jon Erik Haug, udtrykker tilfredshed med resultatet, og er optimistisk for resten af 2012.

Lumia-mobiler med Windows Phone 8 skal sælges eksklusivt

Nokia kæmper stadig for at komme tilbage i købernes bevidsthed, og med introduktionen af Windows Phone 8 samt nye Lumia-modeller, betyder måske en ny salgsmetode for den skrantende mobilproducent.

Nokia vil ikke længere sende så mange mobiler som muligt på markedet via alle salgskanaler. I stedet er der ifølge Financial Times indledt forhandlinger med forskellige europæiske teleoperatører.

Salgsstrategien minder om den Apple have i forbindelse med introduktionen af iPhone.

Denne historie kan du læse mere om her...

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies