Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - tirsdag

Det skriver medierne om mobil i dag - tirsdag

OVERBLIK: LG Optimus 2X får ikke Android 4.0 og ASUS gør klar med den fulde tilbehørspakke til Nexus 7. Tirsdagen er i gang.

Kunne du tænke dig en af de smarte features fra Samsung Galaxy S III på din Android-enhed, så skrev vi i går hvordan du hurtigt og nemt kunne få det. Featuren der er tale om er, at du kan afspille video imens du navigerer rundt på din telefon.

Dagen i går bød ligeledes på nyheden om, at VISA har valgt ikke længere at understøtte betalingskortløsningen iZettle. Det er allerede fra den 1. august det ikke længere er muligt, at modtage VISA-kort med iZettle i blandt andet Danmark.

Det blev også bekræftet, at Windows Phone 8 får screenshotfunktion og noget af det de danske smartphone-ejere er vilde med er pizza.

Foruden ovenstående så var det også i går endnu en retssag mellem Apple og Samsung begyndte – denne gang på Apples hjemmebane.

Har du været på sommerferie i den danske industriferie, så kan du få et overblik over de mest læste nyheder i den periode.

Og nu til tirsdagens morgenoverblik.

Stilfuld dock til Nexus 7

Engadget.com har tidligere skrevet, at den populære tablet Google’s Nexus 7 ville få en den fulde tilbehørspakke fra ASUS, men de præcise detaljer har været meget sparsomme.

Der er fundet præsentationsfiler billeder og information om produkter. Der er blandt andet billeder af produkter, som eksempelvis Smart-Cases, Travel Cover og et Premium Cover i læder.

Det har været rygtet der kom en stilfuld dock til Nexus 7 tabletten, og nu er der også billeder af den. Det forventes den vil koste omkring 50 dollars. Du kan læse lidt mere om tilbehøret her og alt om Google’s Nexus 7.

Det er i øvrigt fornylig blevet bekræftet at Nexus 7 kommer til Danmark.

LG Optimus 2X får ikke Android 4.0

Det har været planen, at LG Optimus 2X ville få opdateringen til Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mobilsiden.dk skrev dog i midten af maj måned, at denne opdatering var udsat.

Men LG Canada har nu meldt ud på Twitter, at LG Optimus 2X ikke vil få opdateringen. Det skriver Intomobile.com.

-”LG Optimus 2X vil ikke modtage ICS-opdateringen. Den genneralle opgradering var en erklæring udstedt fra hovedkontoret”.

Det er uvist om denne meddelelse kun gælder for Canada, eller om danske ejere af LG Optimus 2X også skal opgive håbet om at få Android 4.0 opdateringen.

Asphalt 7 klar i Google Play

Et af sommerens absolut topspil kan nu også downloades i Google Play Store, der er tale om den nyeste version af det populære Gameloft-spil Asphalt.

Asphalt 7:HEAT er det præcise navn på spillet, og lige nu kan du downloade det til kun 6 kroner i Google Play Store.

Du kan også downloade spillet til din iOS-enhed for 6 kroner i Apples App Store, hvor spillet har været klar til download i længere tid og fået nogle flotte vurderinger fra brugerne.

Se traileren til spillet herunder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies