Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - torsdag

Det skriver medierne om mobil i dag - torsdag

OVERBLIK: Søgefunktionen forværres med opdatering til Galaxy S III og det længe ventede Pebble smartwatch er forsinket.

Der har gennem lang tid været mange skriverier og retssager omkring Samsungs tablets, og om at de ligner iPad for meget. Nu har den tyske domstol i Düsseldorf forbudt Samsung Galaxy Tab 7.7 i hele EU. Det skrev vi onsdag.

I går var også dagen hvor det blev bekræftet, at vi får Googles tablet Nexus 7 til Danmark. Du skal dog vente til september måned, så ønsker du den inden da kan du se nærmere hvordan det kan lade sig gøre her.

Dagen i dag starter blandt andet med Archos er på vej med en Android 4.0 spil konsol, som skal konkurrere mod OUYA, samt opdateringen til Samsung Galaxy S III forværrer søgefunktionen.

Så er torsdagen i gang… 

Pebble smartwatch er forsinket

Det højst finansierede Kickstarter projekt, det Android-baserede smartwatch Pebble, bliver forsinket fra oprindelig lancering i september måned.

Den seneste melding er, at de ikke vil være klar til forsendelse i september, men ifølge deres nuværende plan kan de fremstille op til 15.000 Pebbles om ugen.

Pebble er et smart ur

Forsinkelsen skyldes, at det var estimeret de ville sælge 1.000 ure, men der er forudbestilt mere end 85.000 eksemplarer. Du kan læse mere her.

3G-hotspots ikke tilladt til OL

Skal du til OL, så skal du holde dig til din datadækning på smartphonen eller betale dig til den på de forskellige officielle hotspots, det er nemlig ikke tilladt at lave egne 3G-hotspots.

Du må stadigvæk godt medbringe din smartphone, men altså ikke gøre den til et trådløst netværk. Sådan hedder det sig på den officielle side London2012.com.

Der er ingen forlydender om, hvordan de vil håndhæve forbuddet, men der er vel ingen grund til at tage chancen.

Opdatering til Galaxy S III forværrer søgning

Søgefunktionen på Android-enheder har længe været både lokalt og online på internettet, men dette vil ændrer sig med den seneste softwareopdatering. Det sker efter en af de utallige retssager, da Apple har patent på at vise de lokale og online søgeresultater på én gang.

Dermed kan Galaxy S III-ejere ikke længere bruge søgefunktionen når der skal findes kontakter eller andet lokalt indhold.

Opdatering forværrer søgefunktion på Galaxy S III

Søgningen i Android 4.1 har ændret sig, så her er Apples patent ikke længere gældende – da Google har valgt at benytte faneblade til opdeling af søgeresultaterne.

Archos på vej med Android 4.0 spil konsol

Archos skulle ifølge Afterdawn.com være i gang med udviklingen af en Android-baseret spil konsol, og skulle blive en af de første på markedet med en Android 4.0 spil konsol.

Konsollen skulle lyde navnet Ludo G10 og skal konkurrere direkte mod den tidligere omtalte OUYA

Samsung var advaret om ligheder til Apple-produkter

Ifølge All Things D blev den koreanske elektronik gigant gjort opmærksom på designligheden og de skulle endda have diskuteret disse internt.

Apple har meldt kort ud inden en af mange patentretssager, at ”Samsungs dokumenter viser ligheden af deres produkter ikke er nogen tilfældighed, eller som Samsung vil have det, en ”naturlig evolution”. Det skulle eftersigende være et bevidst valg om at køre på frihjul på de succesfulde iPhones og iPads.

Apple stoler på at Samsungs egne dokumenter vil fortælle den sandfærdige historie, hvor blandt andet også Google og egne medarbejdere skulle have advaret den koreanske elektronik gigant.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies