Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det skriver medierne om mobil i dag - torsdag

Det skriver medierne om mobil i dag - torsdag

OVERBLIK: Fire års venten men nu er den officielle Android blog en realitet, opdateringer til både Skype og Google Chrome. Torsdagen er i gang.

I går, onsdag, kom det frem HTC nu trækker sig ud af det Sydkoreanske marked, som er domineret af flere lokale producenter blandt andet LG og Samsung.

Dagensit.no har også fundet ud af, at selvom du spærrer din mobiltelefon med IMEI-nummeret, så er der stadigvæk en masse lande hvor denne spærring ikke fungerer efter hensigten.

Ved årets begyndelse var meldingen fra kinesiske Huawei klar de ønskede at erobre det danske smartphone-marked, og i går kom de et skridt nærmere. Det danske teleselskab Telia har nemlig valgt, at tage Huawei’s produkter ind i sortimentet og synlighed ved de store operatører er vigtigt på det danske marked.

Huawei: Glad for Telia er med ombord

Onsdagen bød også på den månedlige oversigt over hvilke mobiltelefoner, som lander på hylderne i de danske telebutikker. Står du og skal have ny mobil, så kan du her se hvilke mobiler der kommer i august.

Og nu kan torsdagen så begynde.

Twitter når 500 millioner brugere

Analytikerfirmaet Semiocast har rapporteret denne uge, at Twitter har nået milepælen med hele 500 millioner brugerkontooprettelser.

Trods det store tal, så er det dog kun 170 millioner af disse konti som er aktive. Med aktive menes, at der inden for de seneste tre måneder har været lidt aktivitet.

Milepælen på de 500 millioner brugerkonti inkluderer dog ikke spam konti. Ifølge afterdawn.com benytter omkring 75,4 procent af brugerne Twitters egne ”indgange” som applikationer og TweetDeck og 61 procent af besøgene kommer fra en mobil klient.

Skype til Windows Phone får opdatering

Skype applikationen til Windows Phone 7 har fået en mindre opdatering til version 1.3. En changelog til opdateringen indikerer, at den kun indeholder fejlrettelser. Det skriver wmpoweruser.com.

Så har du haft problemer med Skype applikationen, så skynd dig at download opdateringen – som du finder i Windows Marketplace, hvor du også kan finde applikationen gratis hvis du ikke allerede har den på din Windows Phone telefon.Officiel Android blog

Det er snart fire år siden, at Google udsendte deres første version af det mobile styresystem Android, og når der er nyheder eller andet der relaterer sig til Android dukker det op på bloggen Google Mobile eller en anden Google blog.

Men sådan vil det ikke være fremadrettet for nu har Android fået deres egen officielle blog. Så vil du følge med i nyheder fra Google Android, så kan du holde øje med den officielle Android blog her.

Det er grundet efterspørgsler fra brugerne, at den officielle blog her altså. Det skriver Google Mobile.

Google Chrome understøtter nu Retina Display

Har du tænkt hvornår Chrome browseren var klar til at understøtte Apple’s Retina Display? Så er svaret nu klar, da Google Chrome nu understøtter opløsningen 2880 x 1800 pixels på Apple’s MacBook Pro. Dette er lige nu den bærbare med højest opløsning på markedet.

Tilbage i juni måned meldte Google følgende ud:

-”Apple har netop annonceret en bærbar computer med en højtopløselig Retina skærm, og vi er forpligtet til at arbejde med Chrome til det virker optimalt på den enhed også.”

Og ifølge cnet.com har Google altså netop løst dette med ny opdatering, du kan læse mere om hvad opdateringen ellers byder på her.

Facebook-aktien rammer bundniveau

Det sociale netværk’s aktie har for fjerde dag i træk ramt et rekordlavt niveau, og da Nasdaq onsdag lukkede i USA var kursen nede på 20,88. Det skriver Business.dk.

Dermed er markedsværdien for selskabet faldet med 45 procent siden de blev børsnoteret i maj måned.

Investorerne havde håbet på flere besøgende, samt de er bekymrede over Facebooks evne til at holde en stigende omsætning og evnen til at tjene penge på det stærkt voksende antal mobilbrugere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies