Det skriver medierne om mobil i dag – torsdag

OVERBLIK: Galaxy S III kommer i LTE-version, Galaxy Note 2 får fleksibel skærm og så sidder Apple massivt på tablet-markedet i Kina.

Det skriver medierne om mobil i dag – torsdag

Onsdag fortalte vi om HTC, der er kommet i modvind på det danske marked. På nogle områder, er de blevet løbet over ende af Samsung.

Det var også dagen hvor Telenor erkendte de havde lært en del af Facebook-uvejret den seneste uge. Og så var der som altid nye rygter om en ny iPhone.

Som vi også skrev, så er den nye mobilsæson lige om hjørnet. Det samme er torsdagens overblik, som du finder herunder.

Fleksibel AMOLED skærm i Galaxy Note 2?

Det er ikke meget der slipper ud om den forventede afløser for Samsung Galaxy Note.

Men nu skriver KoreaTimes om skærmen i Galaxy Note 2. Ifølge mediet vil den blive Amerikas første smartphone med fleksibelt AMOLED-display.

Skærmen i Samsung Galaxy Note 2 forventes at blive på hele 5,5 tommer.

Stemmesøgning fra Google på iPhone

Når den nye version af Googles søge-applikation inden for nogle  dage frigives til iPhone og iPad, bliver det med mulighed for at søge med stemmen – dog stadig ikke på dansk.

Applikationen gør det muligt at søge på alt fra vejr til den nærmeste biografoversigt.

Reuters skriver, at Google på nogle områder, giver deres app nogle af de muligheder, der kendes fra stemmefunktionen Siri.

Apple sidder massivt på tablets i Kina

Apples iPad fortsætter sin sejrsgang, og tager nu Kina med.

Ifølge salgstal for andet kvartal 2012 sidder Apple nu på 72,66 procent af tablet-PC markedet i Kina. Lenovo er nummer to med 8.38 procent, mens Samsung er på fjerdepladsen, og har en andel på 3,59 procent.

I kvartalet blev der, ifølge Digitimes, solgt 2,34 millioner tablets i Kina, hvilket er en stigning på 7,8 procent, i forhold til samme periode året før.

Galaxy S III LTE kan lave taleopkald via 4G

Samsungs topmodel Galaxy S III kommer i en 4G LTE version. Det har længe ligget fast. Men nu er der nyt i sagen.

Websiten Samsung Tomorrow skriver, at Galaxy S III LTE starter på markedet i Korea i august. Hvornår andre markeder følger med på listen, er fortsat ukendt.

En af nyhederne i LTE-udgaven er hurtigere dataforbindelser via mobilnettet, samt mulighed for at føre samtaler via 4G LTE-nettet.

Læs ogsåVoLTE – tale på 4G er nu i luften

Sidste nyt om Tablet

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 3/8/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel om Motorola Xoom 2 Media Edition (Produkttest) – Læs mere her. Få også seneste nyt om temaet her.