Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Det smarte ur Pebble er klar i januar

Det smarte ur Pebble er klar i januar

Det populære smart watch, Pebble, er snart på vej til kunderne. Lanceringsdatoen er offentliggjort på CES-messen.

Allerta, som er firmaet bag, det meget populære smart watch, Pebble, som i 2012 opnåede så stor succes på Kickstarter, at de pludselig skulle tænke masse-produktion og ikke blot en lille produktion.

 - Pebble er et smart ur

De første backers (de der har støttet projektet på kickstarter) kan se frem til at modtage det meget populære smart watch allerede 23. januar 2013. Dog vil det tage op til 6-8 uger før alle backers har modtaget deres eksemplar. Det blev igår offentliggjort af Allerta på et pressemøde på CES-messen i Las Vegas.

Pebbles er et smart watch, som "taler sammen med" din smartphone, men det er også særdeles velegnet til sportsur da det er vandtæt ned til 50 meter og utrolig let. Urets vægt er på kun 38,2 gram.

Pebble kan oplades med en magnetisk oplader, som minder lidt om Apples MagSafe, og det forventes at have en levetid på omkring 7 dage når det er fuldt opladet.

Hardwaren i uret er forsøgt fremtidssikret med blandt andet Bluetooth 4.0 og ambient light sensor, samt at urets software vil blive opdateret over-the-air. Ligesom Allerta også lover at holde det up-to-date med funktioner og features.

Pebble virker med både Android, fra version 2.3.3 og opefter, og iPhone fra iOS 5 og op. Dog blev det nævnt på pressemødet, at det virker bedre med notifikationer hvis enheden har iOS 6.0.

Pebble bliver tilgængelig i farverne hvid, sort, orange, rød og grå. Til at begynde med, i hvert fald, kan Pebble kun købes via hjemmesiden getpebble.com for 150 dollars.


Læs også:
 - Det smarte ur Pebble debuterer på CES

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies