Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dette er det største sikkerhedsproblem på Android-enheder

Dette er det største sikkerhedsproblem på Android-enheder

Der er specielt et stort sikkerhedsproblem på Android-enheder – du kan læse nærmere om det her.

Kriminelle der udnytter sikkerhedshuller via skadelige applikationer til at opnå en komplet adgang til mobilens styresystem, hævdes i en ny rapport fra mobilsikkerhedsfirmaet Duo Security.

Duo Security har baseret deres konklusion på scanninger, der er foretaget over de sidste par måneder med X-Ray, som er deres gratis værktøj, der vurderer sårbarheden på Android. Det skriver ComputerWorld.dk.

-”Siden vi lancerede X-Ray, har vi allerede indsamlet resultater fra mere end 20.000 Android-enheder på verdensplan,” sådan skriver sikkerhedsanalytiker Jon Oberheide, som er medstifter og teknologichef for Duo Security i et blogindlæg.

Sårbarhederne kan udnyttes af brugerne selv, men også af malware til skadelige formål. Hvilket der har været en række tilfælde af.

Der er skræmmende meget malware m.v. i omløb, derfor er det også vigtigt at få sikkerhedsrettelserne udrullet hurtigt. Men her halter teleselskaberne og hardwareproducenterne efter. Hvilket er et problem.

Mobilproducenterne holder for hurtigt op med, at udrulle opdateringer til ældre telefonmodeller, og når de endelig gør, så får visse teleselskaber ikke sendt dem ud rettidigt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JohnnyNr5 19-09-2012 02:46:40

" Kriminelle der udnytter sikkerhedshuller via skadelige applikationer til at opnå en komplet adgang til mobilens styresystem, hævdes i en ny rapport fra mobilsikkerhedsfirmaet Duo Security."

Ovenstående gi'r nul mening what so ever. Resten af teksten er ikke meget bedre. Grundet overskriften forventede jeg at blive informeret om hvad det største sikkerhedsproblem ved Android er. Det står der så bare intet om i artiklen. Med mindre det revolutionerende svar er apps der indeholder div lusk. Hvis det rent faktisk VAR budskabet, er mit svar: Well.. DUH!

Artikel i den grad en om'er. Ind i ml får man indtrykket af at artiklerne her på sitet skrives af praktikanter, ikke lønnet personale.

0 0
Robert 19-09-2012 06:59:42

Kan du så være flink ved Lene?! Hun har de her små blackouts indimellem men derfor elsker vi hende stadig!

0 0
Om brug af cookies