Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dette kan det nye HTC Sense

Dette kan det nye HTC Sense

HTC event, London: HTC vil med det nye udgave af brugerfladen HTC Sense sætte endnu mere fokus på brugeren. Læs her hvad det kan.

Det nye HTC Sense indbefatter bl.a. den nye tjeneste HTCSense.com, der skal være med til at øge brugernes erfaringer med HTC mobiltelefoner.

HTC's CEO Peter Chou udtaler: "Vi er glade for, at brugerne kan få deres mobiloplevelse forbedret via det nye HTC Sense".

Det nye HTC Sense tilbyder en række forbedringer - blandt andet hvordan der kan både skabes, deles og fås adgang til multimedieindhold. Der er f.eks. mulighed for, at optage eller redigere billeder med sjove kameravirkninger.

En anden ny funktion er HTC Locations, der er en on-demand funktion, som gør du kan gemme kort fra Google Maps - så du kan bruge disse uden download forsinkelser eller stort dataforbrug når du er på farten.

Andre funktioner i HTC Sense

HTC Sense inkluderer nu også integreret e-bogslæser, der er optimeret til mobil-brug, med en e-bogs butik styret af Kobo,

Den nye HTCSense.com service giver brugerne mulighed for, at styre deres mobiltelefon fra både telefonen eller computeren. Brugeren kan f.eks. ændre settings, så hvis telefonen er væk og på lydløs, kan du ændre dette på computeren. Eller få vist dens placering på et kort.

Din HTC telefon er med det nye HTC Sense blevet "tyverisikret", da du kan "fjernstyre telefonen" via computeren. F.eks. viderestille opkald og sms-beskeder til en anden telefon, samt låse telefonen så der ikke er adgang til indholdet på den.

Til Mobilsiden.dk oplyser HTC, at gamle HTC-mobiler ikke får adgang til at benytte HTCsense.com. Men derimod er der adgang med både HTC Desire HD og HTC Desire Z.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

22-09-2010 15:46:00

Det er selvfølgelig super ærgerligt at vi Desire og Legend bruger, og alle de andre, ikke får glæde af det nye HTC Sense...
Men der står jo altså ingen steder at vi har krav på, opdateringer !!!

0 0
Exert 15-09-2010 16:39:37

I følge den her video er der også en meget interessant ny feature, hvor man kan downloade kort til navigationen, inden man tager på udflugt i udlandet (eller udkantsdanmark): http://www.youtube.com/watch?v=t_3kLDD-tZs

0 0
Fleury29 15-09-2010 15:09:43

"Til Mobilsiden.dk oplyser HTC, at gamle HTC-mobiler ikke får adgang til at benytte HTCsense.com."

Hvornår er det så en gamle mobil? Altså kommer til at virke på den normal Desire, eller er det kun de htc der kommer frem over?

0 0
Martin Kamp Jensen 15-09-2010 15:14:23

Du kan lige så godt indstille dig på, at det kun gælder nye modeller, hvor Desire HD lader til at blive den første.

0 0
Mikkel 15-09-2010 15:17:50

Nedern.
Froyo var nok sidste større opdatering vi fik til Desire så :s

Det lyder ellers smart den der HTCsense.com :)

0 0
Martin Kamp Jensen 15-09-2010 15:22:17

De skal jo sælge nye telefoner :)

(Bemærk, at jeg ikke ved, om der kommer en opdatering. Jeg skrev blot, at han skulle indstille sig på, at der ikke gør. Eksempelvis blev nyheder som Friend Stream i Legend og Desire udeladt fra opdateringen af Hero.)

0 0
Fleury29 15-09-2010 15:45:56

Synes bare næsten at hvis Desire Z for det så burde Desire vel også? Altså specs er jo de samme på de 2?

0 0
Martin Kamp Jensen 15-09-2010 15:57:27

Nej, det er ikke det samme chipsæt (dobbelt så god GPU i Desire Z) iflg. http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(processor) og http://www.qualcomm.com/products_services/chipsets/snapdragon.html

Men i sidste ende er det jo en beslutning om ikke at introducere alle nyheder på gamle telefoner. Microsoft tilføjer jo heller ikke alle nyheder i Windows 7 i Windows Vista og XP osv. osv.

0 0

Om brug af cookies