Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dette vidste du ikke om iOS 7-ikonerne

Dette vidste du ikke om iOS 7-ikonerne

Er det en bevidst strategi eller tilfældigheder, at ikonerne i minder om et gammelt Apple-design?

Apples kommende iOS 7-opdatering af deres mobile styresystem markerer en radikal ændring i forhold til de tidligere versioner af iOS-systemet.

Der har været både ros og kritik af det re-designede iOS og mange har specielt været efter ikonerne.

Nogle vågne Apple-fans på Reddit mener også, at ikonerne ”hylder” et gammelt Apple-design. Det skriver Teknofil.no.

Billedet viser, at de nye ikoner benytter en farvepalette, der minder mistænkeligt meget om Apples gamle logo. Det er uvist om, det er et bevidst valg eller en tilfældighed.

Endnu en lighed påpeges, da det ligner retningslinjerne spejler ældre Apple-produkter, så som iPod Touch, Apple TV og Mac Mini. Det skriver Pocket-lint.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kristian Johnsen 15-07-2013 16:25:36

"Billedet viser, at de nye ikoner benytter en farvepalette, der minder mistænkeligt meget om Apples gamle logo. Det er uvist om, det er et bevidst valg eller en tilfældighed"...

Er det ikke lidt komisk, at I laver en artikel, som hedder: "Dette vidste du ikke om iOS 7-ikonerne" - og så er der ingen viden i artiklen. Udelukkende spekulationer. Når man skriver "Det er uvist", kan man ikke lave en artikel, som lægger op til, at man skal have ny viden om ikonerne.

Det er da sjovt nok, at ikonerne har (nogenlunde) samme farver, som et gammelt logo, men nu koger man bare suppe på ingenting. Der er et begrænset antal farver i verden. Apple laver mange ikoner i mange farver - og det er logisk, at det er nogle farver, som Apple kan li'. Derfor er der ikke mere hokus pokus bag farvevalget end det faktum, at Jony Ive er bange for at ændre for meget - så selvfølgelig har han taget nogle velkendte farver. :-)

http://da.wikipedia.org/wiki/Farve

0 0

Om brug af cookies