Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Diablo III server-applikation til Android klar

Diablo III server-applikation til Android klar

Er du en af millioner af brugere der sidder og spiller Diablo III? – så læs med her om en ny server-applikation til Android.

Spillet har været ventet i næsten hele 12 år af millioner af fans verden over, og for nyligt kunne deres ivrige venten så indfries.

Diablo III har solgt mere end 6,3 millioner eksemplarer på bare én uge, og er verdens hurtigst sælgende spil. Men med så mange spillere, kræves der også et stort bagland fra udviklerens side af, og her snakker vi om servere.

Lige præcis serverne har tilsyneladende været et problem for Blizzard, der har udviklet spillet. Flere brugere melder nemlig om problemer med serverne, som de ofte ikke komme i kontakt med dem.

Det er der nu kommet en hjælpe-applikation til der hedder Diablo 3 Server Checker. Og den gør præcis hvad den hedder, tjekker op på dine ynglings servere for at se om de er online eller offline.

Dermed behøver du ikke længere at starte computeren og spillet op, for at se om tingene fungerer, det kan nu gøres fra din Android smartphone.

Applikationen kan hentes til Android her via Google Play.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

gsmmaster 24-05-2012 14:08:29

Hvis den bare henter server navne og status fra blizzard techsupport, hvilket det ser ud til, er den nok ganske ubrugelig. Europa tilgangen har mange gange været lukket, uden de opdaterer siden så den stadig står med grøn pil. Sidste gang jeg oplevede det gik der 6 timer med vedligehold, uden at pilen blev ændret til rød.

Så åben spillet, der står i det mindste en status besked, hvis der er konstateret fejl.

0 0
Robert 24-05-2012 14:34:31

Ja hvis man vil spille spillet, hvorfor så ikke bare gå ind og se om du kan logge ind. Hvorfor gøre sig en enkstra besværlighed og tjekke på sin android først? Er du ikke hjemme eller i nærheden af en computer, så er det vel ikke relevant..

0 0

Om brug af cookies