Diablo III server-applikation til Android klar

Er du en af millioner af brugere der sidder og spiller Diablo III? – så læs med her om en ny server-applikation til Android.

Diablo III server-applikation til Android klar

Spillet har været ventet i næsten hele 12 år af millioner af fans verden over, og for nyligt kunne deres ivrige venten så indfries.

Diablo III har solgt mere end 6,3 millioner eksemplarer på bare én uge, og er verdens hurtigst sælgende spil. Men med så mange spillere, kræves der også et stort bagland fra udviklerens side af, og her snakker vi om servere.

Lige præcis serverne har tilsyneladende været et problem for Blizzard, der har udviklet spillet. Flere brugere melder nemlig om problemer med serverne, som de ofte ikke komme i kontakt med dem.

Det er der nu kommet en hjælpe-applikation til der hedder Diablo 3 Server Checker. Og den gør præcis hvad den hedder, tjekker op på dine ynglings servere for at se om de er online eller offline.

Dermed behøver du ikke længere at starte computeren og spillet op, for at se om tingene fungerer, det kan nu gøres fra din Android smartphone.

Applikationen kan hentes til Android her via Google Play.