Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Diamond2: Fem fede og fem ufede nyheder

Diamond2: Fem fede og fem ufede nyheder

Vi går tæt på fem ting i Diamond2, som både trækker op og ned.

Med Touch Diamond2 rykker HTC endnu engang frem i bussen.

Produktet er klart en værdig opfølger til succesen fra sidste sommer - men der er også småting, der kan forbedres yderligere.

Her bringer vi fem fede og ufede ting på den nye diamant.

Det skal bemærkes, at nedenstående liste er lavet ud fra betaversionen af Diamond2. Derfor kan nogle af punkterne godt være ændret i den endelige salgsudgave.

Fem fede

Større skærm
En forøgelse fra 2,8 til 3,2 tommer betyder at betjeningsoplevelsen er forhøjet. Samtidigt betyder opløsningen på 480x800 pixels, at alt står endnu skarpere.

Bedre touch
På en touchtelefon er touchdelen essentiel. I Diamond2 reagerer langt bedre på hele brugerfladen end forgængeren. Alt sker mere præcist og antallet af fejltryk er reduceret.

Lækker brugerflade
Med Diamond1 var TouchFlo 3D-brugerfladen er revolution. Den nyeste udgave fremstår mere fuldendt, og alle daglige funktioner er nu fingervenlige. Særligt onscreen tastaturets design opleves mere brugervenligt.

Længere batteritid
HTC siger batterikapaciteten er forbedret med 50 procent. Et stort skridt frem! Det betyder blot, at dem med et højt mobilforbrug nu kommer igennem en hel arbejdsdag uden opladning.

Programgenveje
Et tryk på "Windows"-knappen åbner programgenvejsmenuen som brugeren selv kan tilpasse. På den første Diamond var denne menu sidst i rækken, men kommer nu mere til sin ret.

Fem ufede

Stik til headset
Headsettet i salgspakken er HTC-standard - dvs. det fungerer men er ikke en oplevelse. Tilslutningen sker via USB-stikket, som også benyttes til opladning. Ærgerligt, at Diamond2 ikke har 3,5 mm. jackstik som Touch HD, så et bedre headset kan benyttes.

Ridser på skærmen
Mobilen er rigtig flot, men skærmen er udsat for ridser. Diamond2 har i lighed med andre touchmobiler på markedet ikke ridsefri skærm. Derfor skal der passes ekstra godt på den, hvis mobilen skal forblive pæn.

Størrelse og design
Størrelse er altid et kompromis mellem batteri, skærm, teknik osv. Jo mere den skal kunne, jo større bliver mobilen. Diamond2 er stilet, men mange vil nok opfatte Diamond1 som flottere i designet. Som altid er opleves designs forskelligt fra person til person.

Internetgenveje er gemt
I browseren er 'forsiden' nu reserveret til såkaldte "push-pages" - websider som automatisk kan downloades til enheden, så man f.eks. altid kan læse sin favoritside selvom man er uden for dækning. Det betyder, at foretrukne sider, er gemt i en undermenu.

Genvejslinien er smidt væk
På både Touch HD og den oprindelige Diamond giver et tryk på topikonerne med dækning, batteri osv., adgang til en genvejsmenu. Via denne kan man hurtigt komme til batteristatus, lydindstillinger m.v. Nu linker linier til en notifikationsliste, som viser nye beskeder og alarmer. Det er øv! Specielt fordi listen ofte er tom. Skærmen på Diamond2 er stor nok, til at indeholde både de gamle og nye muligheder - så vi beder til, det kommer i en softwareopdatering.

Læs også:
Første indtryk: HTC Diamond2


HTC Touch Diamond2 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christian Pilgaard 14-04-2009 20:16:00

Hvor lang tid tager det for mobilen at starte op og gå ind i menu'er?

Og er video optageren 30 fps?

0 0
Mobilsiden.dk 15-04-2009 12:24:05

Hej Christian. Mht opstarten, så går det rimelig kvikt. Jeg har dog ikke taget tid på det. Videodelen har jeg skevet lidt om i denne artikel: http://www.mobilsiden.dk/?aId=8066

0 0
Christian Pilgaard 14-04-2009 20:13:59

Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0

Om brug af cookies