Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Diktér SMS-beskeder på iPhone

Diktér SMS-beskeder på iPhone

Det er måske snart slut med tastefejl og sjov autokorrektur på iPhone. Nysgerrige pilfingre har fundet tegn på talegenkendelse bygget ind i det kommende iOS5.

”Hej skat, jeg har lige knaldet babysitteren.” - Det er snart slut med sådanne og andre fejlbeslåede SMS-beskeder på iPhone.

Det er i alt fald hvis vi skal tro websiden 9to5Mac, der har fundet spor på talegenkendelsesfunktion i den kommende opgradering af operativsystemet til iPhone, iOS5.

Funktionen er endnu ikke fuldt aktiveret, og Apple har angiveligt gjort hvad de kunne for at skjule den, men det forventes, at talegenkendelsen vil bruge teknologi fra firmaet Nuance Communications, der står bag det markedsledende talegenkendelsesprodukt Dragon Naturally Speaking. Nuance-teknologi licenseres til andre firmaer og bruges i mange andre produkter, deriblandt Siri-applikationen til iPhone. Apple købte Siri sidste år.

Det anslås at Apple stadigvæk forhandler kontraktvilkår og licensbetingelser med Nuance, og at det er derfor, at funktionen endnu ikke er aktiveret i iOS5 beta'en.

Apple iOS5 forventes lanceret til september sammen med den næste iPhone-model. Apple er i gang med at betateste softwaren, og har netop frigivet beta 5.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rasmus 08-08-2011 23:06:03

dvs at man istedet for at skrive en sms skal tale ned i sin telefon og så skriver den det man nu siger ?....

kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig at jeg ville bruge dén feature nogensinde.

0 0
Lasse Poulsen 08-08-2011 10:31:42

Kunne være fedt hvis det også virkede på dansk.
Men har desværre mine tvivl...

0 0

Om brug af cookies