Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dimple: Tilføj knapper til din Android enhed

Dimple: Tilføj knapper til din Android enhed

Savner du hardwareknapper på din telefon? Så kan Indiegogo projektet Dimple hjælpe dig.

Nogle smartphone brugere savner at kunne bruge fysiske taster til andet end at skrue op og ned for lyden på telefonen, Dimple er lavet til disse brugere. Dimple er et lille NFC-klistermærke med fire knapper der kan sættes på en Android enhed hvor de kan programmeres til at udføre en række handlinger som at tænde for lommelygten, tage et billede og lignende.

Projektet startede den 6 maj på Indiegogo og har allerede indsamlet 55.000 dollars (knap 300.000 kroner), hvilket er mere end de 43.000 dollars som udviklerne har sat som mål for at realisere projektet.

Indiegogo indsamlingen slutter den 10 juni og man kan sikre sig sin helt egen Dimple for 27 dollars (150 kroner) med levering til august.
Dimple virker dog ikke til alle Android enheder, det kræver naturligvis NFC, men også Android 4.0 eller højere. Dimple sidder ikke helt godt fast på metal hvilket kan gøre den svær at have med at gøre på HTC One M8. Dog forventer udviklerne bag Dimple at lave specielle etuier med to knapper til fem forskellige telefoner (Galaxy S4, Galaxy S5, Nexus 5, HTC One M7 og HTC One M8) hvis de når 70.000 dollars i støtte.

Dimple behøver desuden ikke sit eget batteri og er derfor ikke højere end fem menneskehår stablet ovenpå hinanden som de forklarer i videoen.

Kilde: Indiegogo

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies