Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Din unlocked iPhone kan blive ulovlig

Din unlocked iPhone kan blive ulovlig

Endnu engang forsøger Apple at få det gjort ulovligt at låse iPhones op og ændre softwaren.

Apple forsøgte så sent som i juni måned at få det gjort ulovligt, når brugere får deres iPhone unlocked, eller ændrer softwaren på den. Men dette blev afvist af U.S. Patentmyndighed, men nu hævder selskabet, at ændringen af software overtræder ophavsretslovgivningen.

Det er meget populært blandt brugerne at hacke en iPhone, hvis de ikke ønsker at bruge den teleoperatør, som telefonen er bundet til. Mange "jailbreaker" også den hvilket gør, de kan køre programmer og applikationer, der ikke er autoriseret af Apple

Afgørelsen fra U.S. Patentmyndighed forventes at komme senere i år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 30-07-2009 14:02:46

Jeg forstår ikke hvorfor alle de store selskaber er så flinke overfor Apple.. Deres metoder for software er groteske i følge min mening! Jeg tænker hovedsageligt på hvor lukket det hele er.. Bare det at man ikke selv må skifte batteriet i iPhone.. Hvor langt er det lige ude?

Men ja MS burde fanme gøre sådan !:P

0 0
Daniel Jørgensen 30-07-2009 13:11:08

Og se at fremtiden er åbenhed !

Men det er typisk Apple.. Det kan bare ikke blive lukket nok! Det er som om at selvom man bruger det halve af ti tusinde på telefon så er det aligevel ikke ens telefon.. :S

0 0
Peter 30-07-2009 13:50:18

Enig. Det lugter jo lidt af det som Microsoft blev dømt for i EU med at de ikke må besværliggøre installationen af andre browsere i windows.

Det kunne være sjovt hvis Microsoft forhindrede at man kunne installere Safari og iTunes i windows, så kunne det nok være Apple ville brokke sig!

0 0

Om brug af cookies