Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Direkte tv på mobilen

Direkte tv på mobilen

Så er DR, TV 2, Voice TV og tre andre kanaler klar på mobiltelefonen. Prisen er 69 kroner om måneden.

<b>FAKTA</b>: TDC sender tv via 3G-nettet som datastrøm, der kan give grynede og uskarpe billeder hvis ikke datahastigheden er høj nok - sådan som du kender det fra tv-udsendelser på interenettet. Tv til mobilen kan også udsendes via luften som DVB-H, men det kræver en helt speciel mobiltelefon. Billedkvaliteten på DVB-H er knivskarp. I forhold til streamet tv via 3G, så har DVB-H ikke begrænsning i antallet af brugere.
<br>
<script type=" />
FAKTA: TDC sender tv via 3G-nettet som datastrøm, der kan give grynede og uskarpe billeder hvis ikke datahastigheden er høj nok - sådan som du kender det fra tv-udsendelser på interenettet. Tv til mobilen kan også udsendes via luften som DVB-H, men det kræver en helt speciel mobiltelefon. Billedkvaliteten på DVB-H er knivskarp. I forhold til streamet tv via 3G, så har DVB-H ikke begrænsning i antallet af brugere.

Fra i dag er tv ikke kun noget, der kan ses i sofaen eller på computeren. Nu er TDC Mobil klar med seks direkte tv-kanaler på mobiltelefonen.

Adgangen sker via portalen Fly, og det kræves du er kunde hos TDC Mobil samt har en 3G-mobiltelefon, der kan vise video i mpeg4-standarden. Det kunne f.eks. være en Nokia N93, 6280/6288 eller Sony Ericsson K800i.

Prisen er 29 kroner for en dagsadgang. En uge koster 49 kroner, mens månedsprisen er sat til 69 kroner. Prisen er inklusive alt, der kommer altså ikke ekstraudgifter til datatrafik.

Kanalerne der kan ses på mobilen er; DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Voice-tv og Kanal 4.

Tv-tjenesten er et samarbejde mellem TDC Mobil og TDC Kabel TV.

Mobilsiden.dk har testet TDC Mobil TV

Allerede i december 2006 fik Mobilsiden.dk, som det første danske medie, muligheden for at teste TDC Mobil TV. Oplevelserne er positive, da kvaliteten faktisk er ret god. Læs vores test, Klik her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies