Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix

Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix

Den 12. november går Disneys streamingtjeneste i luften og den bliver billigere end Netflix. Her er alt nyt om Disney Plus.

Disney Plus
Disney Plus
Foto: Disney

I går aftes afholdte Disney investormøde for deres kommende streamingtjeneste, Disney Plus. Det kom der nogle ganske interessante informationer ud af, og vi ved nu hvornår tjenesten går i luften samt hvad den kommer til at koste. 

Disney Plus lanceres den 12. november i år og vil koste 6,99 dollars per måned. Netflix koster til sammenligning 9 dollars per måned. Vi gætter på at en dansk pris vil lande på omkring 79 kroner per måned, mod Netflix' 99 kroner.

Under mødet fik man det første kig på streamingtjenestens brugerflade. Man vil kunne streame via Disney Plus' hjemmeside, smartphones, tablets, Smart TV, Apple TV og spillekonsoller. Disney har allerede indgået aftale med bl.a. Sony, så appen bliver tilgængelig på deres Playstation og Smart TV.

Selve brugerfladen ser ganske enkel og overskuelig ud, hvor indholdet er opdelt i Disney film, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Et første kig på Disneys kommende streamingtjeneste.
Et første kig på Disneys kommende streamingtjeneste.
Foto: Disney

Disney Plus afspiller i 4K HDR

Ligesom i Netflix kan man i Disney Plus oprette individuelle profiler, så indholdet er tilpasset den enkelte. Der er også børneprofiler, hvor indholdet er tilpasset deres alder.

Alt indholdet i Disney Plus tjenesten vil være muligt at hente, så man kan se det mens man er uden internet. Disney lover op til 4K opløsning og HDR, når det er muligt. 

Under mødet blev det også afsløret, at der er masser af nyt indhold på vej. Der skulle være nye serier, som bl.a. er baseret på karaktererne i Avengers og Star Wars-dusørjægeren The Mandalorian. Disney bryder deres nuværende aftale med Netflix og deres indhold vil derfor gradvist forsvinde derfra. Fremover vil Disneys film og serier kun være at finde ved Disney Plus streamingtjenesten.

The Hollywood Reporter har tidligere skrevet, at Disney Plus bliver lanceret med 500 tilgængelig film og omkring 7000 afsnit af deres egene serier.

Læs også: Disney Plus får eksklusivt alle Disneys animationsfilm

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies