Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse features kommer til Nokias Windows Phone 7.8-mobiler

Disse features kommer til Nokias Windows Phone 7.8-mobiler

Nokia har bedt brugerene om feedback og samtidigt afsløret kommende features til de modeller, der kører Windows Phone 7.8:

Den nye udgave af Microsofts mobilstyresystem, Windows Phone 8, løber med det meste af opmærksomheden for tiden, men der er også nyheder på vej til en ældre version af platformen.

Et feedback-skema, som Nokia har bedt brugerne om at udfylde, har således afsløret - og i nogle tilfælde bekræftet - hvilke nye features, der er på vej til version 7.8.

Microsoft vil blandt andet gøre det muligt at ændre størrelsen på de såkaldte 'live tiles' på hjemmeskærmen, og der er ligeledes forbedret sikkerhed på låseskærmen, i forhold til lommeopkald og nysgerrige barnehænder.

Nokia lover blandt andet bluetooth-deling af DRM-fri filer, en app til at lave egne ringetoner og mulighed for at fjerne uønskede objekter eller personer på billeder.


Du kan se hele listen på billedet ovenfor eller via wmpoweruser.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

René Pedersen 12-12-2012 10:57:02

For hvis de 4 punkter fra MS er deres key features, så synes jeg godtnok det er noget af en tynd kop te. Pocket proof lock screen??? Har haft WP siden Omnia 7 kom til Dk, og har aldrig oplevet at nogen af dem er blevet låst op mens de lå i min lomme.

Ville være skønt at se mulighed for screenshots og bedre multitasking i stedet for.

0 0
Emil Panum 14-12-2012 08:54:34

Hvis du har developer unlocked din telefon kan du installere http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316199 og få screenshot feature (:

0 0

Om brug af cookies