Disse HTC-topmodeller får Android 7.0 Nougat først

Straks efter offentliggørelsen af navnet på den næste Android-version melder HTC ud, hvilke topmodeller der får Android 7.0 Nougat som de første.

Disse HTC-topmodeller får Android 7.0 Nougat først

Det er knap fire måneder, siden Google kunne løfte sløret for den kommende Android-version, der dog blev annonceret under det midlertidige dæknavn Android N.

Læs også: Android N hedder nu Android 7.0 Nougat

Nu har Google omsider afsløret navnet på softwaren, som har fået navnet Nougat og versionsnummeret 7.0.

Straks efter annonceringen har HTC meldt ud, hvilke af dets topmodeller, der som de første bliver opgraderet til Android 7.0 Nougat, når softwaren er udviklet færdig og udgives i løbet af 3. kvartal.

Android Nougat
Den nye Android Nougat-statue blev traditionen tro afsløret foran Googles hovedkvarter. Foto: Youtube.com (Android)

I et tweet har HTC delt et billede af de tre modeller, der i første omgang opgraderes. Der er ikke overraskende tale om producents tre seneste smartphones: HTC 10, One A9 og One M9.

HTC melder dog intet ud om, hvornår du kan forvente at modtage softwaren. Producenten afventer nemlig nærmere information fra Google om, hvornår Android 7.0 Nougat udsendes til producenterne, så HTC kan foretage sine sædvanlige tilpasninger af brugerfladen med det velkendte HTC Sense-skin og de dertilhørende ekstra funktioner.

Læs også: Specifikationer på HTCs anden Nexus-smartphone afsløret

Frygt ikke hvis du har en anden fortsat relativ ny HTC-smartphone. HTC vil senere hen på året melde ud, hvilke andre Android-smartphones i porteføljen der også bliver opgraderet til Android 7.0 Nougat.

Historien efterfølgende

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 30/6/2016 publicerede vi fortællingen om Huawei P9 Plus – Større og stærkere [TEST] – Den finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her.