Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i april måned

Disse mobiler kommer i april måned

April måned byder på nye smartphones i både den billige og dyre ende, mens Apples nye iPhone også vil være at finde i butikkerne.

April måned nærmer sig, og det er derfor tid til et overblik over, hvilke smartphones du kan glæde dig til at få fingrene i fra april måned.

Næste måneds nyheder består både af de billigere modeller repræsenret af HTC, mens LG er klar med sin topmodel. Også Apple er denne gang at finde med sin nye, lille og kraftige iPhone.

Læs også: Overblik: Apple lancerer ny iPhone SE og iPad Pro, ny Samsung S7 på vej

Den kinesiske producent Oppo ventes også at starte salget af to modeller på sin internationale webshop, lige som der er gode chancer for at få HTCs kommende topmodel at se i handlen denne måned.

iPhone SE

I sidste uge kunne Apple løfte sløret for den længe ventede iPhone SE, der trods den lille skærm på 4” gemmer på noget nær de samme topspecifikationer som iPhone 6s, bl.a. den kraftige Apple A9-processor og et 12 megapixel kamera med mulighed for videooptagelse i 4k-opløsning.

Selv om Apple kun har meldt ud, at den lander i butikkerne ”i starten af april”, har teleselskabet 3 allerede røbet den danske lanceringsdato – i hvert fald hos teleselskabet selv. Du kan derfor allerede smutte forbi din lokale 3-forhandler og givetvis mange andre danske forhandlere den 5. april og få et eksemplar med hjem.

Læs også: Sammenligning: iPhone SE vs iPhone 6s og iPhone 5s

Apples egne priser er 3.699 kroner for 16 GB og 4.599 kroner for 64 GB intern lagerplads, og hvis du allerede ikke kan vente en uge, kan du allerede forudbestille et eksemplar på Apples hjemmeside fra i dag af.

LG G5

LG er dette forår klar med topmodellen LG G5, som ikke kun er konkurrencedygtig med de andre topmodeller med dens Snapdragon 820-processor, 4 GB RAM og to kameraer på bagsiden på henholdsvis 16 og 8 megapixel. LG G5 er også noget unik, da den gemmer på en ”skuffe” i bunden, som kan skubbes ud. Herfra får du direkte adgang til batteriet, som enten kan skiftes ud eller monteres i en anden ”bund” (moduler), som kan føje nye, smarte funktioner til topmodellen.

Med LG G5 kan du derfor få lyd i HiFi-kvalitet fra danske B&O Play og omdanne topmodellen til et kompaktkamera med CAM Plus-kameramodulet – og fremtiden byder formentligt på flere spændende moduler.

Læs også: LG G5 i butikkerne den 15. april - her er den danske pris

På trods af at LG G5 blev offentliggjort samtidig med konkurrenterne Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, lander den en måned senere i handlen her i Danmark. Fra fredag den 15. april kan du nemlig købe LG G5 i de danske butikker. Det bliver til en pris på 4.990 kroner for den eneste variant, der er, nemlig 32 GB.

Du kan dog også allerede nu forudbestille et eksemplar, bl.a. hos Telia, hvor du får et gratis LG CAM Plus-modul med i købet til en værdi af 899 kroner.

Klik her for at se de billigste priser på LG G5 på Mobilpriser.

Foto: HTC.com

HTC Desire 530

For en måned siden lancerede HTC den prisvenlige Desire 530, som er den taiwanske producents bud på en billig smartphone, der sætter nye standarder for, hvor meget du får for pengene.

Det betyder, at du for 1.690 kroner får 5” LCD skærm med en HD-opløsning, der drives af en Snapdragon 210-processor, 1,5 GB RAM og 16 GB lagerplads. Desire-telefonen kommer med lydfordring i form af HTCs egen BoomSound-teknologi – ikke fysiske stereohøjttalere kendt fra HTCs topmodeller, men i stedet softwareforbedringer.

Læs også: HTC lancerer prisvenlig Desire 530 i Danmark

HTC Desire 530 landede allerede i de danske butikker i midten af marts måned, så allerede nu kan du tage et kig forbi forhandlere som Elgiganten, Komplett og Dustin samt teleselskaberne Telenor, Telia og CallMe og få et eksemplar med hjem.

Klik her for at se de billigste priser på LG G5 på Mobilpriser

Oppo R9 og R9 Plus

Oppo har lanceret de to modeller R9 og R9 Plus i midten af denne måned, og allerede nu ser det ud til, at de to smartphones kommer til salg på Oppos internationale webshop, Oppostyle.

I hvert fald starter Oppo handlen for de smartphones i Indien den 5. april, og selv om intet er bekræftet endnu, er er stor sandsynlighed for, at Oppo sælger de to smartphones i blandt andet Danmark lige som dets tidligere produkter.

Oppo R9 og R9 Plus kommer med en Full HD-opløsning på henholdsvis 5,5” og 6”, en MediaTek Helio P10 og en Qualcomm Snapdragon 652-processor, 64 GB intern lagerplads og 13 samt 16 megapixel kamera.

Foto: Venturebeat.com

HTC 10

Det er godt nok endnu på rygtestadiet, men meget tyder på, at HTCs kommende topmodel, HTC 10, kommer i handlen i hjemlandet Taiwan allerede den 15. april. Den danske lanceringsdato bliver formentligt ikke samme, men det åbner bestemt for den mulighed, at den kommer i de danske butikker i slutningen af april måned.

Modsat den eksakte lanceringsdato er der til gengæld ikke meget tvivl om specifikationerne. HTC 10 kommer til at byde på en 5,15” QHD-skærm, den kraftige Snapdragon 820-processor med 32 GB lagerplads og mulighed for udvidelse med et microSD-kort samt et 12 megapixel f/1.9 kamera udstyret med optisk billedstabilisering og laserautofokus. Prisen er dog endnu ukendt, men vil blive afsløret ved den officielle event, der finder sted den 12. april.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies