Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i august måned

Disse mobiler kommer i august måned

Vi er nu trådt ind i august måned, og det betyder en masse nye mobiler i butikkerne. Se her hvilke nye smartphones du kan købe i august måned.

Foto: Mobilsiden.dk

En ny måned betyder nye smartphones i landets mange butikker og webshops. August er ikke just måneden, hvor nye topmodeller lander i butikkerne.

De fleste topmodeller er nemlig kommet i løbet af foråret eller tidligt på sommeren, mens den næste bølge først kommer de kommende måneder.

Læs også: Disse mobiler kommer i juni måned

Derfor udgøres denne måneds udvalg af nye smartphones primært af prisvenlige telefoner i mellemklassen, mens der alligevel sniger sig enkelte nye topmodeller ind.

OnePlus 3 i ny farve

Modsat de øvrige telefoner kan OnePlus 3 ikke just siges at høre til mellemklassen, og telefonen kom da også til salg allerede i sidste måned. I går, den 1. august, startede OnePlus dog salget af den nye variant i den eksklusive farve Soft Gold, der kun vil blive produceret i en begrænset periode.

Læs også: OnePlus 3 udkommer i ny farve på mandag

Derfor skal du formentlig ikke vente alt for mange måneder, hvis du har udset dig OnePlus 3 med bagsiden i guld og fronten i hvid. Prisen er uændret: 2.990 kroner, og telefonen kan købes allerede nu på firmaets webshop som det eneste sted.

Sony Xperia XA Ultra

Tilbage til de nye smartphones i mellemklassen. Her er Sonys Xperia XA Ultra blandt nyhederne, om end Sony ikke officielt har meldt ud, at telefonen er klar netop i denne måned.

Læs også: Sony lancerer Xperia XA Ultra med vildt selfiekamera

De første webshops er dog så småt begyndt at føje telefonen til udvalget, efter Sony tilbage i maj måned kunne oplyse, at den 6” store smartphone med en Full HD-skærm kommer til Danmark stik modsat de oprindelige planer grundet stor interesse. Prisen på den nye Xperia XA Ultra ligger på cirka 3.200 kr.

Foto: HTC.com

HTC One M9 Prime Camera Edition

I maj måned i år genoplivede HTC på mystisk vis sidste års topmodel HTC One M9, men i en såkaldt ’Prime Camera Edition’. Som navnet tydeligt antyder, er det HTC One M9 om - i hvert fald hvad angår det ydre.

Læs også: Sammenligning: HTC One A9 mod topmodellen One M9

HTC One M9 døjede med kameraproblemer, og det er der nu rettet op på med et nyt 13 megapixel kamera med en blænde på f/2.0, hvorimod den oprindelige One M9 har 20 megapixel med en blænde på f/2.2 at gøre godt med. Til gengæld må du nøjes med noget dårligere hardware.

Snapdragon 810-processoren i One M9 er nu blevet til en Mediatek Helio X10, 32 GB lagerplads og 3 GB RAM hedder nu henholdsvis 16 og 2 GB, mens skærmopløsningen og batterietkapaciteten er uændret.

Denne HTC One M9 Prime Camera Edition kan nu købes for circa 3.500 kr.

Foto: Huawei.com

Huawei Honor 7 Lite

En anden smartphone i mellemklassen, der er mulig at købe i august måned, er Huawei Honor 7 Lite i en dual-SIM-udgave.

Honor 7 Lite er en skarpt prissat telefon med en Full HD-skærm, Kirin 650-processor, et 13 megapixel bagkamera og 8 megapixel selfiekamera samt en fingeraftryksaflæser bag på. Den kan blive din i en lang række danske forhandlere og webshops for omkring 1.799 kr.

Foto: Motorola.com

Motorola Moto G4 Play

Midt i maj måned annoncerede Lenovo telefonen Moto G4, der er 4. generation i Moto G-serien. Lige som forgængerne byder den på alt hvad du har brug for til en billig penge.

Læs også: Motorola lancerer en endnu billigere Moto G4 Play

I år får du en Full HD-opløsning, en kraftigere Snapdragon 617-processor, 2 GB RAM, 16 GB lagerplads og et 3.000 mAh stort batteri for kun 1.299 kr. Telefonen er lige på trapperne hos de danske forhandlere, hvor den forventes klar midt på måneden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies