Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i december

Disse mobiler kommer i december

Julehandlen er godt i gang, men fra mobilproducenterne skrues der ned for lanceringerne op til julen.

Hvor november måned bød på rigtig mange mobillanceringer herhjemme, er denne december måned mere stille på lanceringsfronten.

Faktisk er det er kun en enkel producent, Microsoft, som har noget nyt i bedene i julemåneden.

Der er dog tale om en vigtig lancering for producenten, der søsætter to nye flagskibstelefoner, Lumia 950 og Lumia 950 XL. I kølvandet på dem følger Microsofts nye mobile styresystem: Windows 10 Mobile.

Se også: Windows 10 Mobile opdatering: disse mobiler får den først

Lumia 950 og 950XL

Først og størst bliver Lumia 950 og 950XL, der som de første Windows 10 telefoner, vil blive bannerførere for Microsofts forenede styresystem til smartphones, tablets, PC’er og spilkonsoler.

For at drage bedst mulig nytte af mulighederne, bundles forudbestilte Lumia 950 og 950XL med et Microsoft Display Dock, hvortil du kan slutte skærm, tastatur og andet tilbehør og dermed få telefonen til at virke som en regulær PC.

Som selvstændige smartphones er Lumia 950 og 950XL også velekviperede, med henholdsvis hexa-core og octa-core processor, 3GB RAM og et 20 megapixel kamera signeret af specialisterne fra Zeiss. Dertil følger 32GB lager og mulighed for micro-SD udvidelse som giver ekstra plads til dine apps og filer.

Se også:Første kig på Continuum med Display Dock

Begge telefoner vil få flotte AMOLED skærme med quad HD opløsning, Lumia 950 vil dog være mindst med et 5,2” display, mens Lumia 950XL, som navnet antyder, vil byde på 5,7” storskærm.

Begge telefoner vil debutere den 3. december og fås enten i sort eller hvid plast og vil koste henholdsvis 4.999,- kroner for Lumia 950 og 5.499,- kroner for Lumia XL.

Klik her for den bedste pris på Lumia 950
Klik her for den bedste pris på Lumia 950 Dual SIM
Klik her for den bedste pris på Lumia 950XL

Første budgetmobil med Windows 10: Lumia 550

Er budgettet mindre og ønsker du at prøve det nye Windows for mobiltelefoner af, har Microsoft et nyt budgetbud på vej i form af Lumia 550.

Her får du en 4,7 tommer stort HD-skærm, quad-core processor på 1,1 GHz samt 1GB RAM. Mobilen er udstyret med et 5 megapixel kamera og 8GB lagerplads der kan udvides med op til 200GB micro-SD.

Lumia 550 får ligeledes debut den. 3 december til en moderat pris på et tusinde kroner.

Søg på mobilpriser.dk for at få den bedste pris på Lumia 550


Microsoft Lumia 950 - billigste pris fra 997kr.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies