Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i februar

Disse mobiler kommer i februar

Denne februar bliver der stilhed før stormen på mobilfronten. Se februar måneds mobilnyheder her.

Februar måned er en yderst produktiv måned på mobilfronten, for det er det tidspunkt på året, hvor årets absolut største mobilmesse MWC løber af staben.

På de danske telehylder er der dog stilhed før stormen, for de smartphones der præsenteres ved MWC, når typisk ikke at dukke op i forretningerne før næste måned. Derfor får vi ikke mange danske lanceringer denne måned.

Se også: Microsoft Lumia 850 lækket: mellemklasse med Windows 10

Huawei Mate 8

Selvom februar er stille på mobilfronten, er det en stor nyhed Huawei lancerer i danmark med Mate 8. Telefon er som de tidligere Mate-mobiler kolonorm – men så byder den også på et kæmpelærred med 6 tommer Full HD.

Læs også: Huawei Mate 8 - Bomstærk hypermobil kommer til Danmark

Det er dog indmaden der er den store nyhed i Mate 8, for den egenudviklede Kirin 950 processor giver benchmark-prygl til størstedelen af Android-flagskibene på markedet. Samtidig får du 3GB RAM, 32GB lagerplads og et kæmpemæssigt batteri på 4.000 mAh.

Hele herligheden vil få en debutpris på 4.599 kroner med en salgsstart i slutningen af måneden.

Få den bedste pris på Huawei Mate 8 her.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy A5

Samsungs midrange-mobil Galaxy A5 får en afsløser – som også hedder Galaxy A5. 2016-modellen hedder det samme men byder på en væsentlig opgradering i maskinrummet som nu byder på en octa-core processor, 2GB RAM og et markant større batteri.

Læs også: Samsung Galaxy A5 og A3: nye 2016-modeller

Skærmen vil vokse lidt fra 5 til 5,2 tommer, mens opløsning øges til Full HD. Kameraet får fortsat 13 megapixles men modtager et boost via mere lysstærk f/1,9 optik med optisk stabilisation.

Samsung Galaxy A5 vil fortsat være klædt i et fint metalkabinet i enten guld, hvid eller sort. Mobilen er til salg allerede fra i dag til vejledende 3.299 kroner.

Få den bedste Galaxy A5 (2016) pris på mobilpriser.dk

Samsung Galaxy A3

Hører du til dem der begræder at smartphones fylder gevaldigt er Samsungs mindste A-mobil muligvis den rette for dig. Mobilen er bare 65mm bred og 7,3mm tyk, men råder alligevel over et 4,7 tommer stort HD-display.

Se også: Samsung Galaxy A7, A5 og A3 (2016) - se pris og specs

Den arver metalkabinettet fra sine søskende, og får det nye stærkere 13 megapixel kamera. I motorrummet er frekvenset øget med 25% til 1,5 GHz, men der er kun fire kerner at arbejde med.

Mobilens startpris lyder på 2.499 kroner, med salgsstart fra i dag.

Find den skarpeste Samsung A3 pris her.

Sony Xperia M5 Aqua

Sony er specialister i vandtætte telefoner, men det er en luksus som længe har været forbeholdt den dyre Z-serie. Med M-seriens debut for to år siden blev vandtæthed til en skarp pris dog mulig - og Sony Xperia M5 Aqua er nu den stærkeste M-mobil nogensinde.

Som med M4 Aqua får du igen en stærk octa-core, men den trange lagerplads er nu fordoblet til 16GB. Skærmen er fortsat på fornuftige fem tommer, men opløsningen hæves til Full HD.

Se også: Sony Xperia M4 Aqua - Vandhund til stærk pris [TEST]

Kameraet byder på hele 21 megapixels, og understøtter nu 4K-optagelse – en sjældenhed i midrange-segmentet.

Den vejledende pris lyder på 2.999 kroner. Sony oplyser, at M5 Aqua vil få salgsstart omkring midten af februar.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies