Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i handlen i august

Disse mobiler kommer i handlen i august

Sensommeren vil byde på alternative topmobiler på de danske telehylder. Se hvilke der ryger i handlen i august.

Mobilbranchens store aktører som Apple, Samsung og Sony først vil afsløre efterårskollektionen om nogle uger begynder mindre producenter at fremvise deres topmobiler for sensommeren og efteråret.

Her er det især det kontroversielle kinesiske selskab OnePlus der trækker overskrifter med anden runde af deres selvudnævnte ’flagskibsdræber’: OnePlus 2. Konceptet er, som med OnePlus One, at skabe en telefon der byder på high-end features og specifikationer til en markant lavere priser end de etablerede mærker.

Modsat OnePlus, er veteranen Motorola. Selskabet forsøger at genvinde fortids styrke med en trio af prisvenlige telefoner fra bund til topsegmentet: Moto G, Moto X Play og Moto X Style.

Se også: Stor dyst mellem Moto X Style, Moto X Play og OnePlus 2

OnePlus 2

Det kinesiske selskab OnePlus har denne uge løftet sløret for OnePlus 2, efterfølgeren til ’flagskibsdræberen’ OnePlus One, og 2015-varianten byder igen på topspecs til lavpris
Den er igen en velvoksen telefon med et 5,5” Full HD skærm, men det giver samtidig plads til 10% større batteri og allernyeste Snapdragon 810 processor, en ottekernet sag med op til 4GB RAM.

Kameraet byder fortsat på 13 megapixels men understøttes nu af en optisk billedstablisering der kan holde optagelserne i ro og sikre skarpere fotos.

Læs også: OnePlus 2 er officiel: Hardware i topklasse til stærk pris

Prisen er røget små fem hundrede kroner i vejret, men er fortsat yderst skarp med 16GB-versionen til 2.499 kroner og 64GB-varianten til 2.999,- kroner.

Med den lave pris følger visse kompromisser. Eksempelvis er både NFC og quick charge sparet væk, mens al køb og support foregår online via producentens hjemmeside. OnePlus fastholder desuden deres udskældte invite-system hvor du skal have en invitation før du overhovede kan købe mobilen.

Oneplus 2 vil starte i handlen den 11. august, men er du interesseret kan du allerede nu tilmelde dig en venteliste.

Se også: Sådan får du invitationer til OnePlus 2

Motorola Moto X Play

Motorola har også et nyt prisvenligt flagskib på vej: Moto X Play. Her er igen tale om en stor mobil med 5,5” full HD display og brugertilpasning i højsædet, men med Moto X er der især kredset omkring batteriet og kameraet.

Oplever du ofte at din mobil går kold før tid, kan Moto X Play være løsnignen for dig. Batteriet på 3.600 mAh hører til blandt de absolut største i en telefon nogensinde og Motorola lover selv, at denne vil holde til 48 timers brug.

Læs også: Motorola lancerer elegant Moto X Style og billigere Moto X Play

Kameraet hører med sine 21 megapixel og 4K video også til eliten, men her er dog ingen optiske stabilisering til at forbedre blandt andet nattefotos.

Selve mekanikken bag skærmen hører dog ikke den absolutte top, men varetages af en ottekernet Snapdragon 615 processor på 1,7 GHz og 2GB RAM.

Den eksakte salgsdebut er ikke fastlagt endnu men vil være i august en vejledende pris på 3.499 kroner. Moto X Play vil også komme i en mere eksklusiv version døbt Moto X Style, dog først i september.

Motorola Moto G (2015)

G-serien, der startede som en vaskeægte prisbasker, er blevet både større og mere feature-rig siden debuten i 2013.

Du får fortsat en praktisk og hårdfør mobil med et 5” HD-display, men batteriet er vokset, mobilen er nu vandtæt, kameraet snapper fotos på 13 megapixels og processoren tikker hurtigere og nyder samtidig godt af en hurtigere 64-bit arkitektur.

Prisen ryger samtidig i vejret i forhold til forgængeren, men byder samtidig på muligheden for mere 2GB RAM og 16GB lagerplads. Priserne vil starte ved 2.000,- kroner.

Læs også: Motorola afslører ny Moto G med kamera i topkvalitet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies