Disse mobiler kommer i handlen i februar

Årets korteste måned ligger mellem to store konferencer, men der kommer alligevel lidt nyheder på gaden

Disse mobiler kommer i handlen i februar

Den store CES-konference i Las Vegas ligger i starten af januar, og den store MWC-konference ligger i starten af marts. Vi ligger lige midt imellem to store begivenheder, hvor mange producenter vil præsentere det nyeste nye.

Læs også: Cover-producent afslører Galaxy S6-detalje

Det betyder også, at det er lidt sløjt med nye mobiler på det danske marked, men der er trods alt et par stykker at berette om.

Microsoft Lumia 435

Microsoft Lumia 435 og 532

Først er det Microsoft Lumia 435 og 532, der kommer en gang i februar. Der er ikke en konkret dato på de to telefoner endnu, men de vil ”blive rullet ud til nøglemarkeder i Europa, APAC og IMEA i februar.”

Læs også: Microsoft planlægger flagskib med Windows 10

Det er smartphones i budget-segmentet, der er tale om, og blandt andet er Lumia 435 den billigste Lumia-telefon lige nu. Priserne ligger på 79 euro for 435 og 89 euro for 532 før moms – 588 og 662 danske kroner.

I kan læse mere om de to budgetbaskere fra Microsoft her.

Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 og A5

Strengt taget så kommer Samsung Galaxy A3 og Galaxy A5 på gaden i dag – altså i januar. Der er dog en mulighed for, at butikkerne lige venter til efter weekenden med at sætte dem frem, så de kommer alligevel med her.

Læs også: Samsung Galaxy A7 lanceret: Verdens tyndeste stormobil

Samsung Galaxy A3 og A5 følger det design, som Samsung fandt succes med i Galaxy Alpha, men der er lidt mindre hestekræfter i maskineriet. Ud over designet får man blandt andet et 5MP selfie-kamera, så man altid er klar til Instagram.

I kan læse mere om Samsung Galaxy A3 og A5 her.

Priser på Samsung Galaxy A3 kan du finde her.

Priser på Samsung Galaxy A5 kan du finde her.

Efterfølgende nyt i sagen

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 16/1/2015 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel om Samsungs nye, designorienterede Galaxy A3 og A5 kommer snart – Historien kan du læse her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.