Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i handlen i juni

Disse mobiler kommer i handlen i juni

Forårets sidste mobiltelefoner nærmer sig de danske telehylder. Se hvilke - og hvor de er billigst, her.

Foråret afløses snart af sommer og ferie, men inden skal forårets sidste store mobilnyheder finde vej til telehylderne.

Det er især Sony og LG der disker op, for begge telefonproducenter vil være klar med nye flagskibstelefoner til danskerne.

Er budgettet ikke til ny mobil i femtusindekroners-klassen, byder både Sony og Huawei denne måned på skarpt prissatte alternativer til topmobilerne.

Sony Xperia Z3+

Sonys topscorer fra efteråret får en afløser med et lille plus. Som med Z3’erene er der er igen tale om en stilfuldt udformet sag, der forener glas og aluminium men samtidig gør den IP68 vand- og støvtæt.

I forhold til Z3 vil der ikke være mange synlige forskelle at spore, men små fikse designdetaljer vil øge indtrykket. Micro-USB porten til opladeren er ikke længere gemt bag en låge, mens dock-forbindelsen fjernes for at give flottere design.

Se også: Sony Xperia Z3+: Vores første indtryk [WEB-TV]

Mekanikken får en overhaling, så du nu får den nyeste topprocessor, Snapdragon 810, med otte kerner og 64-bit support. Kameraet er fortsat på 20,7 megapixels, mens det frontvendte ditto bliver mere selfievenligt med et løft til 5 megapixels. Til de mange fotos tilbyder Z3+ et større lager på 32GB.

Sony Xperia Z3+ kommer i kan forudbestilles allerede i dag for 5.499,- kroner, og bestiller du inden den 25. juni, kvitterer Sony ved at inkludere et Sony Actioncam Mini til en værdi af 2.000,- kroner.

Sony Xperia Z3+ får salgsdebut den 26. juni og kommer i fire farver: hvid, sort, kobber og signaturfarven ’aqua green’.

Sony Xperia M4 Aqua

Ønsker du et billigere alternativ til Sony fine, men dyre Z3-mobiler er det japanske selskab klar med en mere prisvenlig variant: Xperia M4 Aqua.

Den arver både design og den vandtætte natur fra Sonys øvrige topmobiler, men er udformet i plast frem for aluminium.

I maskinrummet finder du en Snapdragon 615 octa-core processor på 1,5 GHz og 2GB RAM. Den giver dermed baghjul til mellemklassens quad-core processorer der sjældent passerer de 1,2 GHz og 1GB RAM.

Se også: Sony Xperia M4 Aqua: Første kig [WEB-TV]

Kameraet byder på 13 megapixel bagpå og 5 megapixel foran, hvilket bør kunne tilfredsstille de fleste.

For at holde en lav pris intropris på 1.999,- kroner, sparer Sony på nogle områder. Skærmen er på 5 tommer, med opløsningen er holdt nede på 1280 x 720 pixels. Samtidig er lagerpladsen begrænset til 8GB, som heldigvis kan udvides med et micro-SD kort.

Mobilen skulle oprindeligt have debut denne uge, men salgsstart er udskudt til første uge i juni. Du kan vælge mellem tre farver: sort, hvid eller rød.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

LG G4

Månedens anden topmobil står sydkoreanske LG for med LG G4. Her er der igen dømt storskærmsoplevelse med et 5,5” stort Quad HD display, men LG satser samtidigt på nye materialer og et yderst kapabelt kamera til at overbevise køberne.

Med G4 kan du nemlig vælge mellem en plastbagside, som hos forgængeren, eller et bagcover i ægte læder.

Kameraet byder på 16 Megapixels som hos Samsung S6, men en enorm effektiv billedstabilisering samt en laserassisteret autofokus gør at du altid kan hive gode resultater hjem. G4 har også entusiasterne for øje med mange avanceret kontrolmuligheder i kamera-app’en.

Læs også testen: LG G4 - Enestående kamera og læder der lokker [TEST]

LG G4 vil debutere den første uge i juni til med en pris enten lige over eller under 5.000 kroner, alt efter hvilken finish du vælger.

Plastvarianten kommer i enten, grå, guld eller hvid, mens læderversionerne vil fås i sort, brun eller rød læder.

Find den bedste G4-pris på mobilpriser.dk

Huawei P8 Lite

En anden budgetvenlig nyhed i juni er Huaweis lillebror til flagskibet P8. Modellen går under navnet P8 Lite og byder på samme design, men med neddroslede specifikationer.

For at holde prisen nede afløses P8’erens metalhus af en plastkonstruktion, mens skærmen ryger ned på 5 tommer med HD opløsning.

Kameraet og processoren i P8 pilles der dog ikke meget ved. Du får fortsat en ottekernet processor med i handlen, mens kameraet forbliver på 13 megapixels. Frekvensen på processoren er dog skruet ned til 1,2 GHz, mens den optiske stabilisering af kameraet er udeladt.

Huawei P8 Lite er ude i de danske butikshylder til en vejledende pris på 2.199,- kroner. P8 Lite fås i farverne hvid/guld eller grå/sort.

Læs også: Huawei lancerer prisvenlig P8 Lite i Danmark

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies