Disse mobiler kommer i handlen i maj

Foråret er over os og det betyder at de sidste mobiler i forårskollektionerne finder vej til telehylderne. Se de nye maj-mobiler her.

Disse mobiler kommer i handlen i maj

Efter en hektisk april måned hvor både Samsung, HTC og LG kunne byde på nye stjerner til porteføljen er det nu Huawei der debuterer med et nyt flagskib.

Til de mere prisbevidste, byder Sony og Microsoft på tre interessante mobiler som alle leverer et yderst interessant mix af ydelse, funktioner og kvalitet til under 2.000,- kroner.

Sidste nyhed til det danske mobilmarked, er en ny version af HTC’s design-darling, HTC One M8s. Udefra set er modellen uændret, men en anden, mere strømbesparende, processor samt et højopløst kamera giver nye muligheder.

Huawei Ascend P8

Huawei P8

Med sin seneste designmobil døbt kort og godt P8, viser kinesiske Huawei at ambitionen er at konkurrere med de bedste og fineste mobiler i 2015.

Telefonen udemærker sig med et nydeligt udført design, der smagfuldt forener et glasfrontparti med en bagsiden i børstet aluminium.

Læs også: Huawei introducerer ny mobilkollektion: P8 og P8 Max

Under aluminiumsklæderne er det en egenudviklet processor der driver P8 frem, og med 8 kerner på op til 2 GHz, samt 3GB RAM, misser P8 da heller ikke nogle mellemregninger.

Lagerpladsen på 16GB er et svagt punkt i et marked hvor de fleste byder på 32GB eller mere, men du har muligheden for at udvide lageret via et micro-SD kort.

Kameraet byder på 13 megapixel og en optisk billedstabilisering, så den er vel udrustet til at forevige begivenhederne omkring dig. Selfiekameraet er også velekviperet med 8 megapixels og et væld af funktioner.

Huawei P8 vil få dansk debut fra uge 21, i to varianter: hvidguld eller grå. Prisen vil debutere ved 3.799,-kroner.

Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua

Søger du efter et billigere alternativ til Sonys flotte Z3-flagskib, er selskabet snart klart med et interessant tilbud: Xperia M4 Aqua.

Det nye medlem i Sonys M-serie, hører til mellemklassen, men nærmer sig på flere punkter langt dyrere telefoner i mobilmarkedet. Udseendet ligner Z3’eren til forveksling, men alurammen er afløst af et billigere plastalternativ.

Se også: Sony Xperia M4 Aqua: Første kig [WEB-TV]

Den bevarer dog den vandtætte natur fra Sonys øvrige topmobiler, og forbedrer det endda, med et ladestik som ikke længere er skjult bag en vandtæt låge.

I maskinrummet finder du en Snapdragon 615 octa-core processor på 1,5 GHz og 2GB RAM, og giver dermed baghjul til mellemklassens quad-core processorer der sjældent passerer de 1,2 GHz og 1GB RAM.

Kameraet byder på 13 megapixel bagpå og 5 megapixel foran, hvilket bør kunne tilfredsstille de fleste.

For at holde en lav pris intropris på 1.999,- kroner, sparer Sony på nogle områder. Skærmen er på 5 tommer, med opløsningen er holdt nede på 1280 x 720 pixels.
Samtidig er lagerpladsen begrænset til 8GB, som heldigvis kan udvides med et micro-SD kort.

Sony Xperia M4 Aqua vil få debut mod slutningen af maj i uge 22. Du kan vælge mellem tre farver: Sort, hvid eller rød.

Klik her for at få den bedste pris på M4 Aqua.

Microsoft Lumia 640 trio

Microsoft Lumia 640 og 640XL

Længere nede af prisskalaen er Microsoft klar med to sikre budgetnyheder: Lumia 640 og 640XL.

Der er tale om skarpt prissatte Windows telefoner, der forener snusfornuftig ydelse, store skærme, rig programpakke med et lille prisskilt.

Mindst er Lumia 640, som med sit 5 tommer HD-display, quad-core ydelse og gode 8 MP kamera sikrer en rigtig god oplevelse selvom prisen ikke overstiger 1.299,- kroner. 

Læs testen: Microsoft Lumia 640 – Så meget mobil for under 1.300 kroner

Størst er Lumia 640XL, en phablet, der byder på masse af arbejdsplads med sit 5,7 tommer store display. Processoren og skærmens opløsning er den samme som i Lumia 640, mens kameraet vokser til 13 megapixels. Debutprisen bliver 1.899,- kroner.

Til begge telefoner inkluderer Microsoft et godt tilbud med 1 års fri Office 365 Personal licens, som kan anvendes på mobilen, men også kan anvendes på tabletten eller PC’en.

Se også: Lumia 640 XL – Prisvenlig supersize med 5,7” skærm

Begge mobiler vil få dansk salgsstart i næste uge og kan vælges i sort, hvid, orange eller cyanblå.

Find den bedste pris på mobilpriser.dk

HTC One M8s vs M8
De ligner hinanden som to dråber vand, One M8s er dog en kende mørkere i gunmetal-versionen.

HTC One M8s

Månedens sidste mobilnyhed er ingen decideret ny telefon, men en rettere en ny variant af sidste år topscorer fra HTC.

Den nye One M8s arver alle ydre kendetegn fra designvinderen One M8, som det flotte aluminiumsdesign og de stærke boomsound-højtalere. Ændringerne skal i stedet findes i teknikbladet.

Læs også: HTC One M8s lander i Danmark – større tal, på nær prisen

Den hurtige quad-core processor i M8 afløses af en octa-core processor med lavere frekvens. På papiret vil ydelsen være reduceret, men HTC boder for det ved at integrere et 10% større batteri samt et nyt kamera på 13 megapixels i stedet for 4.

HTC One M8s er ude i forretningerne nu til vejledende 3.699,- kroner.

Du kan finde den bedste pris her på mobilpriser.dk.

Historien efterfølgende

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 25/3/2015 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med sagen om Sådan gør du, hvis din telefon fryser [TIP] – Artiklen kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.