Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i januar

Disse mobiler kommer i januar

Januar byder sjældent på de vilde lanceringer. Alligevel er der spændende nyt på vej til de danske telehylder denne måned.

Foto: http://id2me.com/

Januar plejer at være en sløv måned når det kommer til danske mobillanceringer. Dels har forretningerne travlt med at køre tilbud på forrige års modeller, og samtidig er det ikke meget nyt der bliver præsenteret mod årets slutning forud for en januar lancering.

Alligevel er det nogle interessante telefoner, der i denne måned vil finde vej til de danske telehylder, herunder en danskproduceret nyhed.

ID1 – Dansk designmobil

En ny dansk mobilproducent meldte sig på banen forleden. Målsætningen hos selskabet bag, ID2ME, er at tilbyde en smartphone som er enklere og nemmere at navigere rundt i.

Det er en særlig udgave af Android-styresystemet, døbt ID OS, der ligger bag og den gør det blandt andet langt hurtigere at genfinde de apps som du benytter dig mest af.

Som telefon placerer den sig i den øvre middelklasse, med et 5 tommer stort full HD display, en octa-core processor på 1,7 GHz, samt et 13 megapixel stærkt kamera.

Mobilen får salgsstart i d. 7 januar til vejledende 4.000 kroner hos blandt andre Elgiganten og Telia.

Se også: Ny dansk smartphone i butikkerne den 7. januar: Mød ID1

Motorola Moto X Force

Force betyder, som du sikkert ved, styrke på engelsk, og det er passende navn til Motorola nyeste flagskib - den er nemlig ualmindelig hårdfør.

Mobilen ser ellers ganske tilforladelig ud, og ligner de øvrige Motorola-mobiler, men den skiller sig ud ved at benytte sig af den såkaldte ShatterShield teknologi. Det betyder at displayet er beskyttet af gennemsigtigt panser der gør det nærmest umulig at splintre skærmen.

Se også: Motorola lancerer Moto X Force med utrolig hårdfør skærm

Udover at være hårdfør, byder X Force på gode egenskaber som et usædvanlig stort batteri, en stærk octa-core processor, 5,4” quad-HD skærm samt et 21 megapixel kamera.

Moto X Force er just røget i den danske handel og er set fra 5.690 kroner.

Find den bedste pris på mobilpriser.dk.

Foto: LG

LG V10

En anden mobil som er mere robust end gennemsnittet er LG’s nyeste V10 flagskib. Den byder på hærdet glas og gummieret bagside, men skille sig mest ud ved at have en ekstra skærm til notifikationer og kvikadgang til apps.

Udover de praktisk features, minder V10 på mange måder om LG’s nuværende G4-flagskib, ved at byde på en hexa-core processor, et avanceret kamera på 16 megapixels samt udskifteligt batteri og 32GB lager der kan udvides.

LG V10 kommer i sort eller hvid og vil få landsdækkende debut den 20. januar til vejledende 5.490 kroner. Du kan forudbestille den allerede fra i dag.

Læs også: LGs hårdføre V10-topmodel får en solid start

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies