Disse mobiler kommer i marts måned

Både Samsung og Sony er klar med nye toptelefoner denne måned

Disse mobiler kommer i marts måned

Selvom der er frostgrader derude, begynder mobilproducenterne nu så småt at sætte forårskollektionen ud til salg.

Først med en ny kollektion er Samsung, som med deres nye S9-serie er tidligere ude i år end nogensinde med deres S-serie. Sony er dog også ude med en ny top-duo, og er du blandt de første der forudbestiller, kan du få deres nye flagskibstelefoner mellem hænderne allerede inden månedens udgang.

Se også:  Samsung Galaxy S9 og S9+: Første indtryk

NDA!!! Samsung Galaxy S9 og S9 Plus
Galaxy S9 (til venstre) minder meget om sin forgænger, Galaxy S( (til højre). Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy S9 og S9+

Galaxy S-serien blev ved årets MWC-messe to S-stjerner rigere: Galaxy S9 og S9+.
I år ændrer Samsung ikke det store ved designet, men arbejder videre med det prisvindende Galaxy S8-design.

Nyhederne bliver derfor især at finde under motorhjelmen, hvor en ny muskelsvulmende mobilprocessor snurrer og hvor kameraet har fået lært sig en del nye tricks som ultra slow-motion, ekstrem lavtlys følsomhed samt AR-mojis.

I S9+ er der endda et ekstra kameramodul som fungerer som optisk zoom og giver bedre portrætresultater.

Prisen på den nye S9-serie debuterer ved 6.699 kroner for den mindre S9’er mens S9+ løber op i 7.499 kroner. Salgsstarten går i gang den 16. marts, men forudbestiller du allerede nu, er der muligheder for, at du får mobilen mellem hænderne op til en uge før.

Galaxy S9 udkommer i tre farver: Midnight Black, Coral Blue samt Lilac Purple.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk

Sony Xperia XZ2 XZ2 Compact
Sonys nye XZ2-kollektion når lige akkurat at ryge i handlen i marts måned. Foto: Mobilsiden.dk

Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact

Mens Samsung ikke ændrer det store ved udseendet i deres 2018-kollektion, går Sony nu i en hel ny designretning. I stedet for at diske op med et kantet design er de to nye XZ2 telefoner langt blødere i kurverne.

Sony tager desuden det aflange 18:9 skærmformat til sig, hvorfor der nu er blevet plads til et 5” stort display i den ellers klejne XZ2 Compact, mens XZ2-ejere får 5,7” at arbejde med. Sidstnævnte får endda en ny haptisk motor som giver al musik, lyd og spil en ekstra dimension, da den dunker i takt med musikken.

Samtidig bliver de to telefoner de første med Qualcomms nye Snapdragon 845 processor ombord herhjemme – en stærk processor med otte hurtigløbende kerner ombord. Batterierne i begge telefoner får en upgrade i forhold til forgængeren, hvilket lover godt for driftstiden.

Sony Xperia XZ2 compact får en debutpris på 4.499 kroner mens XZ2 løber op i 5.999 kroner. Teknisk set får begge telefoner først debut den 6. april, men forudbestiller du telefonen vil den blive leveret allerede fra den 27. marts. Ved forudbestilling inkluderer Sony samtidigt et trådløst WF-1000X headset til en værdi af 2.000 kr. med i handlen.

Xperia XZ2 og XZ2 Compact fås i farverne sort, sølv, grøn eller pink.

Få den bedste pris på mobilpriser.dk