Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer i september

Disse mobiler kommer i september

Disse telefoner kommer på de danske telehylder i løbet af september måned

iPhone 8 er ikke ude endnu, men kan blive en af de helt store danske mobillanceringer i september
iPhone 8 er ikke ude endnu, men kan blive en af de helt store danske mobillanceringer i september
Foto: YouTube.com (Danny Winget)

September måned er en af årets travleste måneder når det handler om mobillanceringer.

I årgang 2017 bliver de danske mobilkøbere da heller ikke snydt, for der dukker mange interessante nye telefoner på de danske telehylder i den kommende måned.

Se også:  Sony lancerer Xperia XZ1 og XZ1 Compact med 3D-scanning

Foto: Mobilsiden.dk

Samsung Galaxy Note 8

Samsungs vilde Note-serie af stortelefoner er tilbage i storform med et nyt design, nye pen-funktioner og et lovende dobbeltkamera.

Displayet på massive 6,3 tommer er hinsides det, der hidtil kunne findes i serien, men det er prisen til gengæld også med en debutpris på 7.749 kroner.

Telefonen får dansk debut den 15. september, men kan forudbestilles allerede fra i dag, hvor Samsung kvitterer ved at inkludere en DeX-desktopdock i handlen.

Se også:  Samsung Galaxy Note 8 - Pris og tilgængelighed

Foto: Mobilsiden.dk

Nokia 8

Nokia er tilbage under ny finsk ledelse fra HMD global. Mobilproducenten med det hæderkronede navn slipper denne måned deres Nokia 8 ud i den danske handel - den første Nokia-topmobil i meget lang tid.

Telefonen er udstyret med et kapabelt dobbeltkamera, stærke komponenter og en strømlinet Android-software som vil få hyppige opdateringer.

Debutprisen på 4.499 kroner er samtidig skarp for en topmobil, som på mange fronter kan bide skeer med dagens etablerede smartphone-brands.

Læs også:  Nokia 8 - klassiske dyder hersker [TEST]

Foto: Venturebeat.com

Motorola Moto G5S Plus

Vil du prøve en mobil med stort display og et dobbeltkamera til en fordelagtig pris, er Motorolas nye Moto G5S Plus et interessant bud på en mellemklassemobil.

Her får du et stort 5,5 tommer display, en smidig octa-core processoer, godt med RAN (4GB) og en strømeffektiv octa-core processor.

Som med Nokia er Motorola også med helt fremme når det gælder Android-software. Her får du en rendyrket Android med hyppige opdateringer.

Debutprisen på 2.499 kroner gør samtidig Moto G5S Plus til et godt køb for dem der vil spare lidt på mobilregningen.

HTC U11 – 128GB

Er du til gode fotos og unikt design, er HTC U11 i dag ude med en dansk lancering af en ny variant af den anmelderroste HTC U11.

Fra i dag af kan du få den egentlige topmodel med mere RAM og lagerplads, så du i alt har 6GB RAM samt 128GB at rutte med.

Bestiller du direkte hos HTC og samtidig tilmelder dig selskabets nyhedsbrev kan du endda spare 10 procent på den nye telefon så den samlede regning falder lige under 5.400 kroner.

Læs også:  Nu kan du købe HTC U11 med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads

Foto: YouTube.com (Danny Winget)

Nye iPhones?

Apple afholder iPhone-event den 12. september, hvor selskabet nye kollektion af smartphones vil offentliggøres.

Holder tidligere lanceringers timing, vil Apples nye iPhones nå at få debut inden udgangen af september måned.

Præcis hvad Apple vil byde er ikke officielt endnu, men rygterne peger i retning af tre modeller: en iPhone 7S samt en iPhone 7S Plus til at afløse de nuværende iPhone 7-modeller samt en vildere, mere avanceret iPhone 8, Pro eller X – sidstnævnte kan dog vise sig at blive uhyre dyr, her rygtes der om priser på op over ti tusinde kroner.

Se også:  Apple bekræfter: iPhone 8 afsløres den 12. september

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies