Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer på hylderne i april måned

Disse mobiler kommer på hylderne i april måned

Få overblikket over, hvilke mobiltelefoner og tablets der kommer på hylderne i telebutikkerne i denne måned.

HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)

Denne måned forventes, at byde på en – måske to - af årets mest ventede topmodeller, de præcise datoer for salgsstart, er dog endnu ikke udmeldt.

Men HTC One, der blev brugernes favorit i en afstemning på Mobilsiden.dk, forventes at komme på markedet i midten af april. Men den har været ramt af forsinkelse og teleselskaberne har heller ikke endeligt meldt ud, at de får den på hylderne i april måned.

 - Stor efterspørgsel forsinker HTC One i 14 dage

Vi har tidligere skrevet, at Galaxy S 4 - topmodellen fra Samsung – også kom i handlen allerede i løbet af april måned, da flere webshops har meldt salgsstarten ud til slutningen af april. Men da hverken Samsung eller de store teleselskaber har meldt en dato ud endnu, vil den ikke være at finde i ”Disse mobiler kommer på hylderne i april måned”.

HTC One (Foto: HTC)
HTC One (Foto: HTC)

HTC One

Der er ingen tvivl om, at hvis HTC One kommer i butikkerne som ventet – så vil det nok være en af de mest ventede telefoner længe.

 - Overblik: Alt om topmodellen HTC One

Da Mobilsiden.dk startede testen af HTC One var de første indtryk også enormt positive, og selve konklusionen på testen var også god. Den bedste HTC-telefon til dato, lød dommen fra John G. Pedersen.

 - HTC One – den eneste ene (mobiltest)

HTC One kommer i butikkerne til en vejledende udsalgspris, der tidligere har været meldt ud til omkring 5.300 kroner uden abonnement. Men den står lige nu til lige under 5.000 kroner uden abonnement på Mobilpriser.dk.

Huawei Ascend W1 (Foto: John G. Pedersen)
Huawei Ascend W1 (Foto: John G. Pedersen)

Huawei Ascend W1

Kinesiske Huawei er nu klar med deres første Windows Phone 8 enhed på det danske marked. Ascend W1 er netop landet på hylderne i de danske butikker.

 - Web-tv: Første kig på Huawei Ascend W1

Telefonen kommer med en 1,2 GHz dual-core Snapdragon S4 processor, 4,0 tommer skærm og et kæmpe batteri på hele 1.950 mAh, hvilket er stort i forhold til prisen. Til sammenligning så sidder der i flagskibet på Windows Phone 8 platformen, Nokia Lumia 920, ”kun” et 2.000 mAh batteri.

 - Huawei offentliggør Ascend W1 - Windows Phone

Huawei Ascend W1 kommer på markedet til en særdeles konkurrencedygtig pris, det vil sige en vejledende pris på 1.599 kroner uden abonnement. For dagsaktuelle priser så se nærmere på Mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 620 (Foto: Nokia)
Nokia Lumia 620 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620 begyndte at komme til salg i de danske butikker den 21. marts, og nu er den for alvor på hylderne hos blandt andet Telenor.

 - Nokia Lumia 620 – på vej på hylderne i Danmark

Lumia 620 er den mest ungdommelige Lumia-model indtil videre. Den kommer med en 3,8 tommer stor ClearBlack-display skærm, Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor, NFC og Nokias korttjeneste HERE.

 - ”Lumia 620 kommer med den fulde Windows Phone 8-pakke, så man går altså ikke glip af funktionaliteten. Er man nysgerrig efter at prøve Windows Phone 8-platformen, så får man rigtig meget smæk for skillingen med Lumia 620,” siger Jess Agerbæk, der er indkøbschef i Telenor. 

Nokia Lumia 620 kommer til en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner. Se de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

LG Optimus G (Foto: Mobilsiden.dk)
LG Optimus G (Foto: Mobilsiden.dk)

Andre:

Den anmelderroste LG Optimus G kommer også på hylderne hos flere forhandlere, blandt andet TDC får den nu på hylderne.

 - Læs testen af LG Optimus G

Du kan finde dagsaktuelle priser på LG Optimus G på Mobilpriser.dk – den fås i skrivende stund til under 3.100 kroner uden abonnement.

LG er også klar med telefonerne Optimus L7II og Optimus L3II, som vil være tilgængelige i de danske butikker fra anden uge af april til en vejledende pris på 1.999 kroner for Optimus L7II og 999 kroner for Optimus L3II.

BlackBerry Z10 forventes også, at være klar til salg i midten af april måned, hos blandt andet teleselskabet 3 - ligesom du også kan finde forhandlere på Mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alattin Simsek 04-04-2013 15:22:09

Kan vi ikke forvente at Blackberry Q10 kommer i April? :(

0 0
Mobilsiden 04-04-2013 15:38:38

Hej Alattin

Vi vil lige undersøge sagen.. :) Dog forventes BlackBerry Z10 at være klar i handlen når vi når midten af april.

0 0

Om brug af cookies