Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer på hylderne i februar

Disse mobiler kommer på hylderne i februar

Få her overblikket over, hvilke mobiltelefoner, som kommer til salg hos teleselskaberne i denne måned.

Samsung Galaxy Xcover II
Samsung Galaxy Xcover II

Normalt er februar en meget rolig måned hos teleselskaberne, når det kommer til nye produkter på hylderne, og mere betegnet som ”stilhed før storm”. Producenterne vælger  oftest ikke at komme med topmodeller i denne måned, men i år er det lidt anderledes.

I år minder februar måned om mange af de øvrige måneder med flere nye enheder på hylderne. Det bliver da også til lanceringen af en ny topmodel.

Det ser også ud til, at Telenor begynder at gøre klar til de kan tilbyde 4G til deres kunder i marts måned – de har nemlig hele to 4G LTE telefoner, som kommer på hylderne. Dog modeller som er kommet hos blandt andet Telia i slutningen af 2012.

LG Optimus G (Foto: Mobilsiden.dk)
LG Optimus G (Foto: Mobilsiden.dk)

LG Optimus G

Den nye topmodel fra LG er en top-tunet udgave af Google Nexus 4, hvor det også var LG der stod bag produktionen af hardwaren. Specifikationerne på Optimus G er enten de samme eller bedre, som på Nexus 4.

 - Nexus 4 – bare ikke god nok (mobiltest)

Oveni de ting du får i Nexus 4, så er LG Optimus G klar med understøttelse af 4G LTE og har et kamera på hele 13 megapixels.

 - Første kig på LG Optmus G – den nye powermobil

Skærmen er 4,7 tommer og i HD-opløsning og processoren er en 1.5 GHz quad-core processor, hvilket også sidder i Nexus 4.

LG Optimus G kommer med Android 4.1.2 og vil få en vejledende udsalgspris på under 4.000 kroner uden abonnement - den endelige pris er endnu ukendt. Du vil blandt andet kunne få Optimus G hos 3 og Telia.

Samsung Galaxy Xcover II
Samsung Galaxy Xcover II

Samsung Galaxy Xcover II

Samsung er klar med efterfølgeren til deres vandtætte håndværkermobil, Galaxy Xcover fra 2011.

 - Vandtæt håndværker Android fra Samsung
 
Galaxy Xcover II er en telefon, der henvender sig til de der elsker udendørslivet og ønsker en hårdfør smartphone. Telefonen er produceret til at kunne modstå støv, sand og vand (IP67 certiferet).

 - Officielt: Samsung har lanceret Galaxy Xcover II

Xcover II har en 4 tommer WGA-skærm, 5 megapixels kamera, 1 GHz dual-core processor, 1.700 mAh batteri og Android 4.1 Jelly Bean.

Xcover II kommer i slutningen af februar måned ved blandt andet Telia og Telenor. Telefonen får en vejledende udsalgspris på 2.399 kroner.

Google Nexus 7 by Asus (Foto: Mobilsiden.dk)
Google Nexus 7 by Asus (Foto: Mobilsiden.dk)

Google Nexus 7 by Asus (3G-versionen)

I oktober måned sendte Asus og Google deres tablet Nexus 7 ud på det danske i en WiFi-version – og i februar måned er 3G-versionen klar hos blandt andet Telia.

 - Google Nexus 7 – din næste tablet? (produkttest)

Du kan allerede nu finde den hos uafhængige forhandlere bl.a. Proshop. Nexus 7 med 32 GB og WiFi+3G står netop nu til 2.558 kroner på Mobilpriser.dk.

 - Nexus 7 – værd at købe? Oplev den her

Du kan også finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk for WiFi-udgaven. Den kan netop nu erhverves for lige under 2.000 kroner for 32 GB-udgaven.

Andet

Foruden de nye modeller er der også ældre smartphones, som kommer ind hos flere forhandlere denne måned. Det gælder blandt andet Samsung Galaxy S III 4G og Galaxy Note II som kommer på hylderne hos både Telenor og TDC.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jespr 04-02-2013 08:03:30

Har i ikke glemt Huawei Honor 2?

Den har gode specs til en billig pris, det bliver spændende at se hvordan den performer :)

0 0
Bo Westerby 01-02-2013 12:42:25

Er det muligt for jer at finde ud af om/hvornår Blackberry Z10 udkommer i Danmark? Salg begyndte i England igår, og stort set resten af Europa får den d. 5 Februar

0 0
AndroideVSios6 01-02-2013 12:37:48

Hvornår er nexus 7 blevet en mobil? ;)

0 0

Om brug af cookies