Disse mobiler kommer på hylderne i juli måned

Sommeren og ferietiden er kommet over os, men der sker fortsat en masse i mobilbranchen og nye produkter er på vej på hylderne.

Disse mobiler kommer på hylderne i juli måned

Danskerne er så småt begyndt at gå i ”sommerferie-mode”, men ikke i de danske telebutikker – her er der fortsat travlhed at spore og det ser ud til at fortsætte.

Juli måned byder i år på en række utrolig interessante mobiltelefoner, og blandt andet verdens største smartphone-producent Samsung, er klar med to nye modeller i S4-familien.

Ascend P2 fra Huawei er også klar til salg i de danske telebutikker, hvilket er et år efter Ascend P1 kom på det danske marked.

Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 Mini (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S4 Mini

Mini-udgaven af Galaxy S4 er nu klar til danskerne, og skal følge op på Samsung Galaxy S III Mini, der har været en populær telefon.

 – Samsung Galaxy S4 Mini officiel

Galaxy S4 Mini kommer blandt andet med en 4,3 tommer qHD Super AMOLED skærm, 1.7 GHz dual-core processor, Android 4.2.2 Jelly Bean, 8 GB intern hukommelse, understøttelse af microSD-kort op til 64 GB, 8 megapixels kamera, 1.9 megapixels frontkamera samt et batteri på 1.900 mAh.

 – Samsung Galaxy S4 – pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy S4 Mini kommer i handlen i løbet af juli måned og vil være tilgængelig i farverne White Frost og Black Mist, i første omgang, ligesom tilfældet også var med topmodellen Galaxy S4 – der nu kommer i nye farver i denne måned.

Samsung har tidligere meldt ud, at Galaxy S4 Mini får en vejledende udsalgspris på 3.799 kroner uden abonnement. Den kommer på hylderne hos blandt andet TDC og Telia.

Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Active (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S4 Active

Active-modellen er en ny variant i Galaxy-familien, og Samsungs bud på en smartphone til det aktive menneske.

 – Så er Samsung Galaxy S4 Active officiel

Galaxy S4 Active er for de, som ønsker en mere robust telefon uden at give afkald på nogle af de innovative funktioner, der er i Samsungs topmodel Galaxy S4. Man får dog ikke helt de samme specifikationer, som i topmodellen.

Galaxy S4 Active kommer blandt andet med en 1.9 GHz quad-core processor, 5 tommers TFT LCD-skræm med fuld HD og Glove Touch, IP67-certificeret, 8 megapixels kamera med LED-lygte, 2 megapixels kamera og Android 4.2.2 Jelly Bean. Ligesom man også får funktionerne Air View og S Health.

Foruden det, så er telefonen IP67-certificeret, hvilket betyder den er modstandsdygtig over for vand, sand og mudder, samt den kan ligge i 1 meter dybt vand i en halv time uden at tage skade.

Samsung Galaxy S4 Active kommer i butikkerne i slutningen af juli måned og forventes at få en vejledende pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. Både TDC og Telia har også valgt, at tage denne i sortiment, så udvalget af ”S4-familien” bliver større.

Huawei Ascend P2
Huawei Ascend P2 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend P2

Huawei præsenterede under Mobile World Congress deres Ascend P2, som de selv udråbte til at være verdens hurtigste smartphone, men først nu er den klar på det danske marked. Vi har også meldt den ud til, at komme på markedet i juni – men den skulle altså først finde sin vej på butikkerne nu.

 – Huawei Ascend P2 – verdens hurtigste smartphone

Ascend P2 er en enhed med en 4,7 tommer skærm, der har den højeste opløsning det menneskelige øje kan registrere, og en pixeltæthed på 315 ppi.

Telefonen er 8,4 mm tyk og ifølge Huawei har den downloadhastigheder på op til 150 Mbps. Det betyder også, den er to til tre gange hurtigere end andre smartphones er når de er tilknyttet et WiFi-netværk.

 – Kom tæt på Huawei Ascend P2 og Emotion UI

Kameraet i Ascend P2 er et Full-HD kamera med 13 megapixels og dens frontkamera har 1,3 megapixels. Du kan se flere specifikationer på nedenstående link.

  – Huawei Ascend P2 – specifikationer

Huawei Ascend P2 kommer på hylderne hos blandt andet teleselskabet Telia. Den forventes, at få en pris på lige under 3.000 kroner uden abonnement fra salgsstarten af. Faktisk er prisen nogen steder kun 2.599 kroner uden abonnement.

Andet:
I denne måned kommer ældre-telefonen Doro PhoneEasy 622 også i handlen.

Videre om emnet

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden gik videre med historien. 12/7/2013 vinklede vi sagen videre med et indlæg om LG Optimus L7 II – god til prisen (mobiltest) – Følg det videre forløb her. Få også seneste nyt om temaet her.