Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer på hylderne i juni måned

Disse mobiler kommer på hylderne i juni måned

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer på hylderne i telebutikkerne i denne måned.

Sommerferien står for døren, og en række mobilproducenter er klar med de ”sidste” produkter i årets første halvår. Flere af produkterne har været kendt i offentligheden siden Mobile World Congress 2013, der blev afholdt tilbage i februar måned.

Men det er altså først nu, hvor kalenderen viser årets første sommermåned, juni, at de ”sidste” produkter fra Mobile World Congress rammer butikshylderne.

Af denne måneds ni forskellige enheder er fem af dem blevet lanceret til det danske marked helt tilbage i februar. Se hvilke telefoner du kan finde på hylderne i juni måned herunder.

LG Optimus F5 (Foto: LG Electronics)
LG Optimus F5 (Foto: LG Electronics)

LG Optimus F5

LG Electronics offentliggjorde i februar måned, under Mobile World Congress 2013, deres Optimus F5 der er en 4G-telefon i mellemklassen.

 - LG præsenterer Optimus F5

Med Optimus F5 vil LG forsøge, at udbrede 4G-smartphones til den brede befolkning. 4G-telefoner er nu ikke noget, som kun findes i topmodellerne. Det betyder du eksempelvis kan streame video uden forsinkelse mens du er på farten, samt browse på internettet, som du kender fra din bærbare computer.

Foruden 4G får man med Optimus F5 også en række andre smarte funktioner, som blandt andet QSlide og Quick Memo, der også er at finde i topmodellen LG Optimus G.

 - LG Optimus F5 – se alle billederne

Telefonen kommer med en skærm på 4,3 tommer, Android 4.1.2 Jelly Bean, 1.2 GHz dual-core processor, 8 GB intern hukommelse (mulighed for udvidelse med microSD-kort på op til 32 GB), 1 GB RAM, 5 megapixels kamera, samt et batteri på 2.150 mAh, som er et SiO batteri + den har Powered Battery Technology, som er med til at forlænge batteriets levetid.

Optimus F5 forventes, at være i handlen på det danske marked hos blandt andet Telia fra juni måned, og vil få en vejledende udsalgspris på 2.495 kroner uden abonnement.

Huawei Ascend P2 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend P2 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend P2

Huawei præsenterede under Mobile World Congress deres Ascend P2, som de selv udråbte til at være verdens hurtigste smartphone.

 - Huawei Ascend P2 – verdens hurtigste smartphone

Ascend P2 er en enhed med en 4,7 tommer skærm, der har den højeste opløsning det menneskelige øje kan registrere og en pixeltæthed på 315 ppi.

Telefonen er 8,4 mm tyk og ifølge Huawei har den downloadhastigheder på op til 150 Mbps. Det betyder også, den er to til tre gange hurtigere end andre smartphones er når de er tilknyttet et WiFi-netværk.

 - Kom tæt på Huawei Ascend P2 og Emotion UI

Kameraet i Ascend P2 er et Full-HD kamera med 13 megapixels og dens frontkamera har 1,3 megapixels. Du kan se flere specifikationer på nedenstående link.


 - Huawei Ascend P2 - specifikationer

Huawei Ascend P2 kommer på hylderne hos blandt andet teleselskabet Telia. Den forventes, at få en pris på lige under 3.000 kroner uden abonnement fra salgsstarten af.

Nokia Lumia 520 (Foto: Nokia)
Nokia Lumia 520 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 520

Under dette års Mobile World Congress skuffede Nokia mange ved ikke, at præsentere topmodeller. I år blev det til to Lumia-modeller, hvor Lumia 720 kom på hylderne i maj måned. Og nu er tiden kommet til den billigste Lumia-model, der har fået navnet Lumia 520.

 - Nokia skuffede fælt ved MWC – ingen topmodeller

Nokia fortæller, at Lumia 520 leverer en oplevelse, som ellers er forbeholdt de dyrere smartphones.

Lumia 520 har samme kamera-objektiv, som det der er i Lumia 920 – den tager dog ikke ligeså gode billeder som topmodellen i Lumia-familien.

 - Nokia Lumia 520 – billigste Lumia-model

Lumia 520 har en fire tommer skærm og findes i fire forskellige farver. Den kommer på markedet til en vejledende dansk pris på 1.500 kroner uden abonnement hos både Telia og TDC, men kan allerede nu findes til lige under 1.300 kroner på Mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy Mega 6.3 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Mega 6.3 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Mega 6.3 4G

Galaxy Mega 6.3 er det nyeste bud på en phablet fra verdens største mobilproducent, den kommer med en 6.3 tommer stor HD TFT-skærm.

 - Samsung Galaxy Mega 6.3 er nu officielt præsenteret

Galaxy Mega 6.3 kommer med en 6.3 tommer stor HD TFT-skærm, 1.7 GHz dual-core processor, Android 4.2 Jelly Bean, 4G LTE, 8 GB intern hukommelse (understøtter microSD-kort på op til 64 GB), 8 megapixels kamera, 1.9 megapixels frontkamera, WiFi, Bluetooth, GPS + GLONASS, NFC og et batteri på hele 3.200 mAh.

Samsung Galaxy Mega 6.3 kommer i farverne sort og hvid, og vil være i de danske butikker i slutningen af maj / starten af juni måned. Galaxy Mega 6.3 kommer på hylderne hos teleselskabet 3 og får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement.

Sony Xperia SP (Foto: Sony)
Sony Xperia SP (Foto: Sony)

Sony Xperia SP

Xperia SP blev præsenteret i midten af marts måned og kommer med de seneste funktioner fra Sony blandt andet NFC, Battery STAMINA Mode, en række medieapplikationer og Android 4.1 Jelly Bean.

 - Sony Mobile præsenterer to nye Xperia-modeller

Xperia SP har 4.6 tommer stor 720p HD Reality Display skærm og Mobile BRAVIA Engine 2, understøtter 4G LTE-nettet, NFC, 8 megapixels kamera med Exmor RS og har et transparent element, der også tidligere er set på blandt andet Xperia U.

Sony Xperia SP kommer i farverne hvid, rød og sort og kan netop nu findes til 3.099 kroner uden abonnement på Mobilpriser.dk. Telefonen kommer blandt andet hos TDC.

Sony Xperia Tablet Z (Foto: Sony)
Sony Xperia Tablet Z (Foto: Sony)

Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z er en hårdfør Android-tablet til trods for den kun er 6,9 mm tyk. Xperia Tablet Z kommer med en 10,1 tommer skærm med en opløsning på 1920 x 1200, 1.5 GHz quad-core Snapdragon S4 processor, 8 megapixels kamera og Android 4.1 Jelly Bean.

 - Sony gen-præsenterer Xperia-tablet Z

Xperia Tablet Z er ligesom telefonen af samme navn også vand- og støvafvisende.

 - Vi sender Sony Xperia Tablet Z på en flyvetur

Tabletten kommer i varianter med WiFi og WiFi + 4G LTE  - begge med både 16 eller 32 GB hukommelse. Den forhandles hos blandt andet Telia. Priserne ligger fra 3.995 til 4.995 kroner uden abonnement.

Se første kig på Sony Xperia Tablet Z her.

Andet:

Telefonen Nokia 301 kommer i handlen hos TDC og Telia får Samsung Galaxy Note 8.0 på hylden, samt den netop præsenterede Galaxy Tab 3 10.1.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 30-06-2013 00:38:42

igen ingen nyheder, og hvem der er først med at rette små fejl... er da pisse lige meget i dagligdagen.....
ingen af dem på nær HTC har speaker som kan bruges til noget som helst, for en mobil som har HD skærm og højttalerne vender bagud.. er lig med ligegyldig.. men igen HTC har stadig ikke et keyboard, og derved kun brugbar for børn... som tror en lækker feature er at man kan holde sin 5000kr. mobil under vand...
De er alle ens kedelig, falde og lige firkantet, uden noget som slår igennem... og vil man have den nyeste android er der vel kun NEXUS modellerne som er hot, der kommer opdateringerne nok en uge før de andre.... ligegyldigt.

0 1
buenso80 06-06-2013 23:56:59

Hej Rune. Huawei har f.eks meldt ud at der aldrig kommer opdateringer til Honor fordi Honor2 er kommet. Dog er det min overbevisning at LG virkelig er kommet efter det med SW. Jeg ville nok vælge F5, medmindre du går benhårdt efter specs. Mvh Anders

0 0
Tobias Knudsen 07-06-2013 16:49:28

Jeg går ikke benhårdt på specs. Men jeg vil have noget om fungerer, og som er hurtig! En telefon som har en lækker brugeroplevelse og bare er super hurtig! :)
- om jeg har læst en del om LG Optimus G, og den ser/lyder altså lækker!

0 0
Martin Mortensen 17-06-2013 10:02:52

Køb en Windows Phone :-)
Nokia formår på selv de billige Lumia telefoner at give en utrolig lækker og flydende brugeroplevelse.
Derudover er deres task-baserede approach for mig et kæmpe plus i forhold til Android hvor man har behov for at have en bunke forskellige apps...

0 0
Tobias Knudsen 05-06-2013 12:18:05

Det kan være at det skal være Huawei P2, der kommer ned i ens lomme.. En topmodel til kun 2.555 kr. Det er jo en topmodel på spec-siden.
- http://www.elgiganten.dk/product/mobil-gps/mobiltelefoner/HUAWEIP2BLACK/huawei-ascend-p2-smartphone-sort

0 0
Henrik 05-06-2013 16:31:01

Tja...alle kan smide 1000 processor kerner i, men er lortet fedt at bruge?
De sidste par Huawei jeg har haft hænderne i har været middelmådige og lidt hakkende. Selvfølgelig er noget af årsagen Android, meeeen en HTC One er da klart at foretrække.

0 0
Tobias Knudsen 05-06-2013 22:57:35

Så smider du så også lige 2.500 mere oveni ;)

- Hvilken telefon vil du foretrække, Huawei P2 eller LG Optimus G?

0 0
Rune M. 06-06-2013 15:46:54

Nu ved jeg ikke hvordan Huawei er med deres Software, men medmindre LG er blevet MEGET bedre til at opdaterer, rette bugs, og gennerelt ikke udsende en android version der er 1-2 opdateringer bagud før de selv får rullet deres ud, så skal jeg sku'dikk ha en LG foreløbig ;)

0 0

Om brug af cookies