Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer på hylderne i maj måned

Disse mobiler kommer på hylderne i maj måned

Sidste brik årets forårskollektion fra Sony kommer endeligt til landet, mens nye topmobiler lurer i horisonten.

Sony Xperia Z2

Den 5. maj knalder startskudet for Sonys flagskib i foråret 2014. Topmobilen vil med sine 5,2 tommer Full-HD skærm, lynhurtige Snapdragon 801 på 2,3 Ghz og 3GB RAM være velklædt til at indtage markedet.

Ud over den dopede indmad er Xperia Z2 en veldrejet sag. Store glasfacader pryder for og bag, adskilt af en stilsikker aluminiums ramme. Xperia Z2 byder samtidig på fikse detaljer såsom frontvente stereohøjtalere, vandtætte skoder der holder elementer ude ned til 1½ meters dybde og et kamera med imponerende 20 megapixels og 4K-video.

Læs også: Sony Xperia Z2, Z-serien nærmer sig perfektionen

Forsalget er startet og de hurtige kan få et Sony Smartband med i købet til at monitere daglige aktiviteter. Vejledende pris lander på 4.999,- kroner men du kan finde den bedste pris på mobilpriser.dk

OnePlus One

Det hidtil ukendte mærke OnePlus har på rekordtid skabt en telefon som bryder med konventionel prissætning. I One’en vil man nemlig få topspecifikationer til under det halve af hvad de etablerede konkurrenter tilbyder. Samtidigt vil telefonen anvende en version af Android som er skrædersyet af entusiasterne bag Cyanogen.

Læs også: OnePlus One – det store overblik

OnePlus One er på grænsen til phablet-genren med sine 5,5 tommer Full HD. Android 4.4 bliver drevet af en Snapdragon 801 på 2,5 Ghz med 3 GB RAM. Kameradelen byder på 13MP og 4K video.

Prisskiltet Iyder på beskedne 2099,- og 2399,- kroner for henholdsvis 16 og 64 GB. I første omgang er det dog kun inviterede der kan erhverve sig Etteren men seneste melding fra OnePlus lover at den brede tilgængelighed bliver større i løbet af juni.

Nokia Lumia 630

Midt på måneden vil Nokia være klar med efterfølgeren til den populære 600-serie. Den lave pris til trods vil kan den budgetvenlige telefon stadigt byde ind med en 4,5 tomme skærm på 854x800 samt en quad-core Snapdragon 400 processor der tikker ved 1,2 Ghz.

For at holde prisen i det begyndervenlige leje er fotolyset dog sparet væk og det 5MP store kamera må klare sig uden lysassistance. Samtidigt finder man kun en 512 MB RAM til at drive nyeste Windows Phone 8.1.

Læs også: Nokia Lumia 930, 630 og 635 – officiel videopræsentation

Nokia Lumia 630 vil få salgsstart den 15. maj til vejledende 1199,- kroner.

HTC Desire 816 og 610

I middelklassen vanker der to nyheder fra HTC. I den øvre, og større, ende af segmentet kommer HTC Desire 816 som byder på en stor 5.5 tommer HD-display, 1,6 Ghz quad-core, 1½ GB RAM samt et 13 megapixel kamera bagpå og et selfie-egnet frontkamera på 5 MP.

I lidt mindre format møder man HTC Desire 610. Skærmen er droslet ned til 4,7 tommer og 960x540 pixel opløsning. Kameraerne er ligeledes nedgraderet til henholdsvis 8 og 1,3 megapixels, mens det er en lidt sløvere 1,2 Ghz quad-core der tikker i maskinrummet.
Begge modeller vil ramme handlen i udgangen af maj.

LG G3

I slutningen af maj vil LG også løfte sløret for tredje generation af deres G-topmobil. Står rygterne til troende, er det en hidsig krabat på 5,5 tommer, med en rekordhøj opløsning, man vil opleve til lanceringen den 27. maj.

Læs også: LG G3, her er alle rygterne

LG’s kommende superstjerne rygtes også at være først med det kommende Snapdragon 805 chipset. Lækkede tests har vist at med den i motorrummet kan ydelsen forventes at være op mod 50% hurtigere end i den nuværende G2.

Huawei Ascend P7

En anden spændende lancering i maj bliver afløseren til Huaweis flagskib Ascend P6. Den kommende P7 får officiel introduktion den 7. maj og ventes at levere fine specifikationer i prisvenligt leje.

Læs også: Huawei Ascend P7 præsenteres til maj

Ascend P7 vil angiveligt får en 1,6 Ghz Quad-core og 2GB RAM til at drive Android 4.4 på en 5 tommers Full-HD skærm. Det forlyder desuden at at Ascend P7 vil have et 13 MP kamera samt et selfie-egnet frontkamera på hele 8 MP.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies