Disse mobiler kommer på hylderne i marts

Du kan her se, hvilke mobiltelefoner der kommer på hylderne i telebutikkerne i denne måned.

Disse mobiler kommer på hylderne i marts

Årets Mobile World Congress er netop afsluttet og mens der den seneste uge er præsenteret telefoner, som kommer i butikkerne de kommende måneder, så kan du her få et overblik over hvilke telefoner,  du kan finde på hylderne allerede i denne måned.

Og det er bestemt ikke uinteressant – flere mobilproducenter er klar med årets første topmodeller i butikkerne allerede i marts måned.

Står du og skal have ny telefon her og nu, så er disse telefoner det ”nyeste nye” på butikshylderne.

LG Optimus G
LG Optimus G (Foto: Mobilsiden.dk)

LG Optimus G

I slutningen af 2012 kom Nexus 4, som LG havde produceret hardwaren til. Nu er LG klar med Optimus G, deres egen toptunede version af Nexus 4.

Den nye topmodel fra LG kommer med en 4,7 tommer skærm (True HD-IPS+ LCD), hvilket er 0,1 tomme mindre end Samsung Galaxy S III. Telefonen er pakket sammen i et design af glas både for og bag, men holdt nede i en vægt på 145 gram – og en fysisk størrelse, der er mindre end Samsungs nuværende topmodel.

Mobilsiden.dk har testet LG Optimus G og den er absolut en topmodel værdig, endda til en skarp pris, som ligger 1.500 til 2.000 kroner under konkurrenternes topmodeller.

LG ser Optimus G, som en ny begyndelse, der skal forstærke deres position på smartphone-markedet. Telefonen kommer til en særdeles konkurrencedygtig pris og den får igen LG på hylderne ved landets største teleselskaber – du vil blandt andet kunne finde LG Optimus G hos Telia og 3.
 
 – LG: Optimus G er på vej i butikkerne

Optimus G får en vejledende udsalgspris på omkring 3.500 kroner uden abonnement. Du kan se dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Sony Xperia Z
Sony Xperia Z (Foto: Sony)

Sony Xperia Z

LG er ikke de eneste, som er klar med topmodellen allerede i første kvartal. Sony præsenterede deres topmodel, Xperia Z, tilbage i januar måned under CES-messen.

 – Sony Xperia Z- årets første Sony topmodel

Xperia Z kommer med 5 tommer Fuld HD reality Display med Mobile BRAVIA engine 2, 13 megapixel kamera, HDR Video, vand- og støvafvisende IP55/57, 1,5 GHz quad-core processor, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og understøtter microSD-kort med op til 32 GB.

Sony Xperia Z kommer i butikkerne i midten af marts måned med Android 4.1 Jelly Bean, men rygterne om at en opdatering til Android 4.2 Jelly Bean er på vej spirer på nettet.

 – Jelly Bean 4.2 måske allerede på vej til Sony Xperia Z

Sony Xperia Z kommer til at koste omkring 5.000 til 5.500 kroner uden abonnement og vil være at finde ved landets teleselskaber i løbet af marts måned. Du kan finde de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

HTC One
HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)

HTC One

Nyeste topmodel fra HTC er netop lige præsenteret ugen op til Mobile World Congress – navnet lyder HTC One og den viser atter den innovative side af den taiwanesiske mobilproducent.

 – Så er HTC One officiel

HTC One kommer med en 4,7 tommer stor Super LCD 3 skærm med fuld HD 1080p og hele 468 ppi – og under denne sidder en 1,7 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600 processor, 2 GB RAM og Android 4.1.2 Jelly Bean med HTC Sense 5 ovenpå.

 – Overblik: Alt om topmodellen HTC One

HTC One kommer i en 4G LTE udgave, som ifølge HTC Danmark, skulle virke hos alle de danske teleselskaber.

Telefonen kommer på markedet i løbet af marts måned og vil få en pris på omkring 5.000 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Nokia Lumia 620
Nokia Lumia 620 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 620

Lumia 610 bliver den mindste model i Nokias nuværende Windows Phone 8-serie og personligheden er i højsæde, du kan nemlig sammensætte telefonens farver ud fra et bredt cover-udvalg.

 – Nokia Lumia 620 – ny Windows Phone 8-model

Nokia Lumia 620 kommer med et fem megapixels kamera, 3,8 tommer skærm med ClearBlack teknologien og en opløsning på 800 x 480 pixels, Qualcomm Snapdragon S4 dual-core processor, batteri på 1.300 mAh, 512 MB RAM og en intern hukommelse på 8 GB, samt muligheden for at udvide hukommelsen med et microSD-kort på op til 64 GB.

Lumia 620 kommer ligeledes med Nokias applikationer, som Nokia Maps, City Lens, Nokia Transport, Nokia Drive, Nokia Music og meget mere.

Nokia Lumia 620 kommer på markedet i marts måned i farverne black og green hos blandt andet Telia. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Samsung Galaxy Express
Samsung Galaxy Express (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Express

Mens mange måske venter på, at Samsung præsenterer deres kommende flagskib, så er Galaxy Express på vej til de danske butikker.

 – Samsung Galaxy Express officielt præsenteret

Galaxy Express kommer med en 4,5 tommer Super AMOLED skærm og 4G-understøttelse, samt den har Android Jelly Bean installeret fra salgsæsken.

 – Samsung fortsætter produktionen – endnu en Galaxy på vej

Galaxy Express kommer på hylderne ved blandt andet 3, Telenor og Telia. Den forventes at få en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Andet…

Foruden de nye modeller er der også ældre smartphones, som kommer ind hos flere forhandlere denne måned. Det gælder blandt andet Samsung Galaxy Xcover 2, som kommer i salg hos både Telenor og 3 i løbet af marts måned.

Telia får ligeledes Acer’s tablet W510 på hylderne med en transportabel WiFi-router. Acer W510 kommer med Windows 8.

 

Sidste opdatering af historien

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden har holdt fast i temaet. 28/2/2013 fik historien nyt liv med artiklen Overblik: Torsdag på Mobile World Congress – Læs her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..