Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Disse mobiler kommer på hylderne i september måned

Disse mobiler kommer på hylderne i september måned

Du kan her se, hvilke mobiler der kommer på hylderne i de danske telebutikker denne måned.

Sony Xperia Z Ultra (Foto: Sony)
Sony Xperia Z Ultra (Foto: Sony)

September måned er atter en måned, hvor det forventes at der bliver præsenteret nogle nye enheder til smartphone- og tablet markedet. Så efterårssæsonen må siges at være stærkt på vej.

 - Ny mobilsæson – er du klar til de nye mobiler?

Men selvom nye produkter forventes, at blive præsenteret så betyder det ikke at der ikke kommer nye produkter på hylderne hos teleselskaberne.

Sidste år blev september måned også omdøbt til ”techtember” og det virker til, at dette også kunne være tilfældet i år. På IFA-messen i Berlin vil flere produkter blive fremvist for offentligheden for første gang.

Foruden nedenstående produkter, så kan der også under IFA-messen blive præsenteret produkter, som kommer på hylderne inden for kort tid.

Sony Xperia Z (tv.) og Sony Xperia Z Ultra (th.) (Foto: Sony)
Sony Xperia Z (tv.) og Sony Xperia Z Ultra (th.) (Foto: Sony)

Sony Xperia Z Ultra

Telefonen, Xperia Z Ultra, kommer med en 6,4 tommer Full-HD skærm, Qualcomms Snapdragon 800 quad-core processor på 2.2 GHz. Telefonen har i tidlige benchmarktests slået blandt andet Samsung Galaxy S4 og HTC One.

 - Sony Xperia Z Ultra sætter konkurrenterne på plads

Xperia Z Ultra komplementerer både topmodellen Xperia Z samt Xperia Tablet Z, og den er også både støvafvisende og vandtæt (IP55/IP58) ligesom de to førnævnte enheder. Xperia Z Ultra er også den første smartphone, der har en Full HD TRILUMINOS skærm, samt BRAVIA TV fra Sony.

Xperia Z Ultra kommer på hylderne hos blandt andet 3, Telenor og Telia i løbet af september måned. Prisen bliver omkring 5.000 kroner uden abonnement – du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Huawei Ascend P6 (Foto: Huawei)
Huawei Ascend P6 (Foto: Huawei)

Huawei Ascend P6

Huawei er klar med deres bedst designede mobil til dato – Huawei Ascend P6. Den kommer med en 4,7 tommer skærm, som har en opløsning på 720 x 1280 pixels og 312ppi.

 - Huawei Ascend P6 – en designhistorie

Foruden det, så kommer telefonen med et 8 megapixels kamera, mens frontkameraet er på hele 5 megapixels. Ascend P6 kan ligeledes tage macro-fotos på en afstand helt ned til 4 cm.

Under motorhjelmen på Ascend P6 finder vi Huaweis eget chipset (K3V2) samt en quad-core 1.5 GHz processor, FM-radio, Bluetooth 3.0, NFC, WiFi (802.11 b/g/n) samt 8 GB hukommelse og 2 GB RAM. Det er muligt at udvide pladsen med et microSD-kort på op til 32 GB.

Ascend P6 har et batteri på 2.000 mAh og har Android 4.2.2 Jelly Bean, samt Huawei Emotion UI.

Huawei Ascend P6 kommer blandt andet i handlen hos Telenor til en vejledende udsalgspris på lige under 3.000 kroner uden abonnement. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Samsung GalaxyS4 Zoom (Foto: Samsung)
Samsung GalaxyS4 Zoom (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S4 Zoom 4G

Galaxy S4 Zoom ligner på designet de øvrige produkter fra Samsung netop nu, da også Galaxy S4 Zoom følger S4-designlinien. Den nye model kommer med nogle af de samme funktioner, som topmodellen, nemlig S Translator, Story Album og Group Play.

Dog adskiller kameraet i Galaxy S4 Zoom sig. Det er et 16 megapixels kamera med 10 x optisk zoom, BSI CMOS-sensor, optisk billedstabilisator, Xenon Flash, 24-240mm, f3.1-f6.3, ISO 100-3200 – mens frontkameraet er på 1,9 megapixels.

Foruden det har S4 Zoom 4,3 tommer qHD sAMOLED skærm, 1.5 GHz dual-core processor, 8 GB intern hukommelse, understøtter microSD kort op til 64 GB, 1.5 GB RAM, Android 4.2 (Jelly Bean), WiFi a/b/g/n 5 GHz, NFC, Bluetooth 4.0 (LE), A-GPS + Glonass og et batteri på 2.330 mAh.

Den kommer også med Samsungs nye Zoom Ring, der hurtigt og nemt giver adgang til de vigtigste funktioner f.eks. muligheden for at tage et billede samtidig med, at du taler i telefonen – og efterfølgende dele billedet med den du taler med.

Telefonens fysiske mål bliver 125,5 x 63,5 x 15.4 mm og den får en vægt på 208 gram med standardbatteriet.

Galaxy S4 Zoom 4G kommer i handlen til en vejledende pris på 4.500 kroner uden abonnement hos blandt andet 3. Du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

HTC Desire 500 (Foto: HTC)
HTC Desire 500 (Foto: HTC)

HTC Desire 500

HTC Desire 500 er en ny mellem-klasse telefon fra HTC, som er ”lillebror” til Desire 600. Forskellene på de to produkter er små og luppen skal nærmest frem for, at få øje på dem. Dog kom Desire 600 med dual-SIM og har ikke fundet vej til det danske marked – men det gør Desire 500.

Desire 500 har en vægt på 123 gram og kommer med en 4,3 tommer skærm, 1.2 GHz quad-core processor, 1 GB RAM, 4 GB intern hukommelse (kan udvides med microSD-kort på op til 64GB), 8 megapixels kamera, 1,6 megapixels frontkamera og et batteri på 1.800 mAh. Det er Android med HTC Sense og Blinkfeed, der er under motorhjelmen.

HTC Desire 500 kommer blandt andet i sortiment hos Telenor og du kan finde dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

LG G2 (Foto: John G. Pedersen)
LG G2 (Foto: John G. Pedersen)

LG G2 (Presale)

Netop nu er LG den tredjestørste smartphone producent med en markedsandel på 5,2 procent, det viser tal fra Strategy Analytics. Men det er ikke nok for LG, som er klar til kampen mod konkurrenterne. Derfor er den kommende topmodel også prissat utrolig konkurrencedygtigt.

 - LG G2 - se LG fremvise telefonens hovedfunktioner

Telefonen kommer på det danske marked i oktober måned, men allerede nu starter Telia pre-sale af den kommende topmodel LG G2, som kommer på det danske marked i starten af oktober måned.

LG G2 forventes, at få en vejledende udsalgspris på omkring 3.500 kroner uden abonnement.

Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 (Presale)

Så er Nokia klar med den første Lumia-model med PureView teknologien fra 808 PureView-telefonen.

Lumia 1020 tager billeder i en høj opløsning, men præcis som tilfældet var med 808 PureView, så er billederne altså ikke i en opløsning på 41 megapixels. Derimod er de i en opløsning på 38 megapixels, hvilket giver uendelige muligheder for billede-redigering.

Nokia Lumia 1020 vil komme i handlen senere, men Telia starter i september måned pre-sale på den nye Nokia-model. Lumia 1020 kommer i farverne gul, hvid og sort.

Nokia 301 (Foto: Nokia)
Nokia 301 (Foto: Nokia)

Andet:

I denne måned kommer Sony Xperia Tablet Z også på hylderne hos Telenor. Find dagsaktuelle priser på Xperia Tablet Z Mobilpriser.dk.

Nokia 301 kommer på hylderne hos teleselskabet 3, den koster netop nu lige omkring 600 kroner uden abonnement hos forhandlerne på Mobilpriser.dk.

Telenor får også Samsungs tablet Galaxy Tab 3 med henholdsvis 8 og 10 tommer på hylderne, også Telia får Galaxy Tab 3 LTE i deres sortiment. Du kan se dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Christensen 04-09-2013 12:46:52

Jeg har forespurgt omkring LG G2 hos Telia og de ved ikke noget omkring presale? Hvor har i oplysninger fra? Jeg skal nemlig have den mobil så snart den kommer :)

0 0
Frederik 04-09-2013 12:11:33

Jeg har allerede Xperia Z Ultra - importeret fra Hong Kong.. og hold da k... en fed mobil!! :-))

0 0

Om brug af cookies